[月經] iOS集中討論區 (46) 2018 M字額年

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
但轉返白色底碌陣post反而唔見有印喎
Dark mode 個mon冇老化得咁快同埋慳電啲
插住Lightning HDMI adapter 個陣開唔到某D game/ app
開住隻game/ app 先插adapter 又可以正常顯示到
呢個係iOS 定隻game/ app 既問題
妳所謂既印係咪殘影
我airplay都有d game會彈game
買左部ipad
整左apple id
Down apps果陣彈左「此apple id尚未在itunes store做用過」
禁完檢查打完一輪資料
佢話咩請聯絡itunes支持以完成此交易
明明付款方式較左無
又download免費apps
有無巴打先點解決
買左部ipad
整左apple id
Down apps果陣彈左「此apple id尚未在itunes store使用過」
禁完檢查打完一輪資料
佢話咩請聯絡itunes支持以完成此交易
明明付款方式較左無
又download免費apps
有無巴打先點解決
編輯
其實呢度有幾多人升咗11.3 Beta
d samsung狗好撚唔理性 笑兩句就成堆護主犬係到吠
都幾多下
淘寶買啲touch id貼,幾蚊12張有排用
唔該 想問下11.2.1有得JB未
我覺得touch id 同face id唔會同時出同一部機

佢玩full screen, 無可能再加個位比touch, 仲要重左好多

除左真係好似做到mon 底指紋解鎖(到時應該唔到叫touch id)
6sp 11.3 順到屌那星
照計就唔會認衰仔加返

btw 我覺得face id真係啱macbook用多d
調轉睇 macbook用touch id好似on99咁
月頭由i7轉到去X
依家考慮緊入唔入埋AirPods
有冇巴絲俾啲意見?
早買早享受
等到咪等埋第二代先買
想問巴打門ipx 想set自己影既相做wallpaper
但個比例怪怪地 有咩方法可以整到個比例岩岩好?
呢個bug 都好耐,講緊電話嗰陣開fb 睇相,條status bar 就會走埋一邊
放啱自己想要個SIZE之後capscreen
Ipx 上咗11.2.6 用唔到safari open instagram
尋日寫咗投訴信話個經理態度有問題
今日apple就打咗嚟道歉 搞到有啲唔好意思

利申,加國
如果係香港既話撚理你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞