[月經] iOS集中討論區 (46) 2018 M字額年

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
搵日去問下先
佢對earphones 求其瞌埋眼都貴過條腸仔啦
我用緊11.3 B6,入post嗰陣係啱,之後load完就跳咗上少少
應該係啲廣告,唔關iOS同App事
自膠
用iPhone真係冇咩必要用咁貴嘅earphone
聽唔出分別係福氣
插iPhone黎講
原廠同街買$800-1000嗰啲earphones我聽得出分別
$1000-3000聽得出少少但已經覺得唔值
但$3000-5000我聽唔到分別

除非有另一部player
否則我覺得iPhone用靚耳機價值不大
懶入歌
所以都無插iphone+spotify

係咪我old news咗?
如果budget有1皮野,
直接買個一皮野耳機+iphone 點都好過 用1皮野買耳機+player
有無人用iPhone個Mail,入左Yahoo Acc

但係佢無Update,D Email仲停留係一年前??
我之前有架,Reset左一次就無左Update
我已經登出再登入返都係咁

有無人知點搞
點有
冇得咁比嘅
iPhone同player係兩種享受
真係對音質好講究嗰啲會情願拎多舊嘢出街都要帶player
因為有好多人未去到果種講究既程度,所以都係用iphone 直推
我之前都買咗部player+靚耳機諗住帶出街聽
但後黎發覺「靚聲」同「方便」之間我會prefer後者
所以放咗部player
iPhone用啲19 Bluetooth+串流app
對靚嘢留喺屋企插hi-fi聽無損
香港地區?
yes
如果平平地買到部player可以用到spotify,聲可以接受嘅,我都會帶多舊

之前玩到癲嗰時,扣個袋喺褲頭袋住抽嘢出街
而家真係不了
早知唔上pb6
點chok 出嚟
重開機仲有無
當年apple pay我更新完又係彈左出黎 重開完就消失左
點整?
Pb6又無端端發熱同好倒水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞