[月經] iOS集中討論區 (46) 2018 M字額年

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
老老豆豆 我部5 10.3.3仲順過iPhone 6
我之前都係用6仔轉左8+, 大部唔係問題(想試大mon), 主要係頂唔順好重
好彩咁啱我大佬想換機跟住讓左俾佢, 自己再出部X即時爽返晒
買X都係為咗手感
真係幾正, 我以前用6仔有jb用開Tage, Auxo之類手勢, X俾返到個感覺我
同上咗11嘅6比
我用番細機8得喇,唔鍾意x
download ipsw
8+ / 8至少唔會做烙印戰士先

利伸8+
我用緊6s都仲好順,ios11 latest

唔打機

你比部x我又冇fingerprint sensor,又要m字,冇咩興趣
B6係咪可以直落B5 ?
鬧鐘 AppleTV remote
收音機app 跑步當iPod
等你報告
爆料狂人分享清晰諜照:金色 iPhone X 或正在量產中

爆料狂人 Benjamin Geskin 最近在 Twitter 分享了一張疑似一張金色 iPhone 機背諜照,並稱「D21A – “Blush Gold” iPhone in production.」,在諜照顯示的 iPhone 具備垂直雙鏡頭,很容易令人聯想到金色 iPhone X 的出現。
https://www.newmobilelife.com/2018/03/20/benjamin-geskin-said-blush-gold-iphone-x-in-production/
呢隻唔叫金吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞