[月經] iOS集中討論區 (46) 2018 M字額年

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
Why buy se
買6s仲好過se
lihkg 依家係post入面 scroll down 會load唔到下一頁

beta5
除左呢個冇其他方法?
其實係我想玩隻音樂gane時唔好有通知阻住我
通常玩一陣就唔玩 廢事唔記得熄返個mode
nope
iPhoneX beta5 無事正常...
到時候又會懷念ios11

沒有最差 只有更差
iphoneX 11.2.6上唔上beta5好
對,有 3d touch 已經差好遠
唔知iPad有3D Touch係幾年之後既事
好好用
打機玩FPS好用 an機要另外禁制開槍
仲有因應垃圾iOS 11 爲左完全off wifi 係設定大力禁 直接入wifi個頁
3D touch我主要用黎quick reply msg同埋熄wifi
開多工同3D Touch Keypad應該最多人用到
咁唯有用落打機度,賽車Game中力Keep住轉數,大力地板油,不過好易累
多工喎
仲有3D touch switch app
3D touch我主要用黎quick reply msg同埋熄wifi
開多工同3D Touch Keypad應該最多人用到
呢d動作全部可以用長按去觸發
所以3d touch仍然係多餘
贊成用長按去觸發

手快㩒錯

屌你老母 apple
【教學】快速製作 WWDC 2018 動態桌布 Live Photo 方法

https://mrmad.com.tw/wwdc-2018-livephoto
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞