[Switch y 3DS機主討論區]|四騎姬|卡比試玩版|請讀頭Post|(78)

1001 回覆
21 Like 4 Dislike
簡體譯左做花
繁體譯左做華
好似係
hana=華=花我覺得冇咩問題
你見佢tora都唔係用虎係用生肖既寅
應該係想做到諾彭族有自己既風格
妮雅有白虎!!
應該係台灣譯
Hana /poppi
簡體譯左做花
繁體譯左做華
好似係
應該係想做到諾彭族有自己既風格

係嘅, 不過得繁體翻譯係
其實好玩, 但冇fd 連機好似差啲野咁, 所以冇買到
https://www.nintendo.com/games/detail/scribblenauts-showdown-switch
有無人買左 有無評價
好期待玩粉紅惡魔, 巨人, 同zelda 割草
好彩我當初冇睇老任既官方預告,
佢地劇透得好勁。

竹戈而家打到最終章,當初連光既存在都唔知,佢出場時個心情
應該係台灣譯
Hana /poppi
簡體譯左做花
繁體譯左做華
好似係
應該係想做到諾彭族有自己既毒撚風格

..............人地都話去到第二章
屌好彩岩岩打完果個位 BLOCK哂你地先
玩過psv隻巨人 對黎緊switch果隻完全0期待
我都冇話到光係乜黎
怕入game post係度問下
你地玩異域神劍有無人聲過細既問題
我想問下人中北斗出咗未?
sorry 入撚錯post問,唔記得switch 呢部廢機呢類正game出,你地同我食撚屎
我想問下人中北斗出咗未?
sorry 入撚錯post問,唔記得switch 呢部廢機係冇呢類第三廠正game出,你地同我食撚屎

https://twitter.com/Leopold65107856/

GF可唔可以同佢買個design
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞