[Switch y 3DS機主討論區]|四騎姬|卡比試玩版|請讀頭Post|(78)

1001 回覆
21 Like 4 Dislike
有大作咪唔洗賣囉
不過都無後悔出部switch玩zelda
屌咁FF15算唔算炒冷飯
又一件索狗串任記d自家作品,唔洗你玩印度炒冷飯game重想點
人黎,block左佢
唔洗理某條煩鳩架,同佢講道理佢都唔會理
由得佢啦
我都冇,買完呢部機重有任豚呢班人類既好朋友比我玩
姐係畫大餅
比到隻MARIO PARTY我就夠
巴打我唔識睇日文,想問下圓形果粒係咩黎
希望真係有啲正嘢睇下
According to Vandal_Leaks (who called the direct a day before Sellars) there will be 5 pieces of information regarding the Direct. SPOILERS INSIDE
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/82omfl/according_to_vandal_leaks_who_called_the_direct_a/
如果真係呢個leak咁呢次direct開黎做咩,基本上都係已知內容,得一隻port game
邊到睇到話依幾個就係全部announcement?
咁急托咩
比到隻打吡賽馬我就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞