[Switch y 3DS機主討論區]|四騎姬|卡比試玩版|請讀頭Post|(78)

1001 回覆
21 Like 4 Dislike
終於有大叻
3DS Persona Q2, 比卡超偵探, 壽司

加多隻本家大作announce完會俾你地 唔出Switch版嘅
※紹介されるソフトには、年齢制限があるものが含まれる場合があります。

好似年年都有講?
會唔會有gta , fortnite 呢啲傳咗好耐嘅嘢@@
點解最近入親都見到你地講大叻??
除咗大叻 冇其他途徑知黎緊有咩game??
唔知發咩神經日日叫春姐佢地
仆街原來唔夠一個禮拜
在商言商佢3ds上年仲咁賣得,1月美國3ds銷量好似係14年後最好,比我都唔會放棄舊肥豬肉,幫佢續下命既

但好心你老任見難得switch大賣,就傾盡力keep住個勢佢啦,又唔係無錢
通常好多黎緊一年既大作都係大叻一次過公佈,你見個post任豚射咗兩頁都知乜事

Nintendo Direct 2018/03/09
香港時間 早上6點 發佈包括「Mario Tennis Aces」在內有關Switch及3DS的最新消息
時長約30分鐘

直播網址

日文
https://www.youtube.com/watch?v=G8OkQ5qzNgQ
英文
https://www.youtube.com/watch?v=CBMxanh8llk

日本4Gamer, Fami通, Inside
歐美唔知了
Worldwide trends

Nintendo Direct
14.6K Tweets
switch隻洛克人仲有無消息
聽晚一齊食好無
聽講有hollow knight
係就正
證明佢做到野,已續約
希望會有洛克人11 同洛克人X系列消息

臨完場前整幾秒龍叫就好笑
有無啲難度平易近人啲既2d platformers 推介?
卡比
Shantae
Celeste
太難可以自己set 易啲
例如開double dash/遊戲速度減慢
https://www.youtube.com/watch?v=NInNVEHj_G4

卡比玩完demo 覺得一條友玩有啲悶
shantae 買咗了
celeste 之前睇post 話難玩,會再睇睇
希望Monolith隻新作會有消息

MH stories for switch
咁未公佈發售日嘛
半個鐘起碼有5~10分鐘講佢
3ds 5mins
馬網 10 mins
Labo 10 mins
印度驚 5 mins
點都應該有火紋掛

火紋無雙dlc
thanks
照殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞