[Switch y 3DS機主討論區]|四騎姬|卡比試玩版|請讀頭Post|(78)

1001 回覆
21 Like 4 Dislike
去感情台開啦

你女朋友知唔知條條女都整到好大波
新post留名
劉明
劉明
四騎姬值唔值得入手
咪差唔多
According to a news report by Korean website Sisain, 110,000 Nintendo Switch consoles were sold in December 2017 alone. When the PS4 first launched in South Korea, it only managed to move 50,000 units in its first 6 months.

https://nintendosoup.com/south-korea-nintendo-switch-selling-13-times-faster-ps4/
任豚又打丁
tv mode疾得明顯D
邊d低質素會員洗板咁過份?等我教訓佢
又貼對家新聞,真係唔死都冇撚用
咁又係既,又冇畫大餅,2018年5月後都冇任記大作出,真係陰公,玩完卡比可以放咗部switch
學生哥一直好想玩但係冇多餘錢買Xenoblade 2
點知生日女朋友送左俾我好開心

恭喜你先,不過有個壞消息講你知,部switch 去到5月之後就冇game出
講到我都無地自容
好HURT啊
屌你老母體驗版都要做post標題呢部機真係冇game玩到仆街
日服買個隻魔界戰記5有無中文?
ys
https://mobile.twitter.com/sprite_fairys/status/971195827057131521?p=v
VITA / PS4版に続き、Switch版も初回出荷で黒字ラインをクリアしました!
ご予約ありがとうございます
switch 真係取代咗psv個垃圾位置,d廢毒game以前出係psv,而家出曬係switch
蒼の彼方のフォーリズム HD EDITION ( PlayStation®4 )

已經回到本
鍾意arpg或者日本一嘅可以一試
暫時玩落感覺唔錯
不過隻game冇中文, 唔識日文有D位都幾頭痕.....

利申:唔識日文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞