[Switch y 3DS機主討論區]|四騎姬|卡比試玩版|請讀頭Post|(78)

1001 回覆
21 Like 4 Dislike
PS3版
Gen你老母咩 石星廠係歐美國家公司點會出隻一線大作比你部日廠廢機呀,出nds隻支那town已經超比足面你啦

不如講下老任點解唔出mario 比ps/xbox/pc
你班任豚再鳩up
人地就發脾氣架喇
佢地會當你地認真
digimon 都已經係gen7?
得第一張圖我仲以為講緊pokemone,諗極都唔明
第一張圖疑似講緊PKM Switch
第二張圖係疑似對PKM Switch 知情人士俾嘅貼士
Keyword係Reboot
GTA5 係PS3 360個代 點會玩唔到?
又偷睇,又話block 我
就算真係GTA5
個online ac 會有得互通咩
唔知rockstar點搞
唔通,大家重新玩過

Is alright as long as gta/red dead redemption is here
rdr真係會幾正 但係gta依個時候出真係無咩意思 出rdr1試下水溫好過

A portable version of gta will be amazing honestly I bet rockstars is working on something for switch whether it's rd or gta. This two series are money maker
我想澄清下
我從來冇話會BLOCK人
我慣左咩人都唔BLOCK
除非果排避劇透
早抖
rip
嗱,呢種愚子可教既態度就啱啦,其他任豚學下野啦,唔好成日話block 我,要好似上面咁虛心學習
又自HIGH
真係睇得自己太高
你咁講諗起以前psp
條友真係好撚煩
佢係咪唔洗返工返學
咪番緊
之前隻Morphies Law有冇機會?
gta6有
留名睇紙皮
可唔可以唔好咁無聊成日自己like自己post
我冇呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞