[Switch y 3DS機主討論區]|四騎姬|卡比試玩版|請讀頭Post|(78)

1001 回覆
21 Like 4 Dislike
等prime 4
Retro/Next Level Game could surprise
Zelda咁樣level既game,幾年先出到一隻
邊有咁多神作出到比你啊
等打吡賽馬
佢係出呢隻,我情願買食鬼好過
sad but ture
無後悔為zelda出switch
次次見佢D四格都好慘
唔係話自己隻GAME賣唔出就冇人玩
Sometimes I think I had more fun in hyping for Nintendo Directs than playing Nintendo games...

zelda我寧願佢慢工出細貨
老任其實好撚慘,不斷出D咁痴線既野
令到D人既expectation高到無朋友
好似uxxxxxt果D咁每年出倒模game咪幾好
BTW我希望有生之年見到有官方中文版巧X主導既逆轉裁判
叫春左兩個月,終於叫到個direct 出黎。

錢都準備好,快d出太鼓黎 打劫我銀包啦
岩岩睇左片 好似唔錯
類似洛克人咁類咁
如果有洛克人x9同zero就正
仲有傳說中既傳說系列呢
點知今次重點講紙皮
其實yoshi's island 我想佢出返gameboy個隻
新po一日就咁多頁 仲以為入錯
雖然話pokemon同火紋依幾代都差少少 不過switch就係畀到種期望你佢哋會做到zelda級
https://youtu.be/nFbDmTjS_MI
得條咁嘅片你都睇得出似洛克人

理論上係FPS 來
紙皮無野講啦
傳媒試玩會都開埋
千奇唔好
雖然係有創意
但完全唔岩玩
一出機就有zelda
之後就出左日本同台灣都好hit既sp2
再年尾出埋mario Odyssey
一年出2隻有能力拎goty既game
好難唔令人想佢地係2018繼續keep到既
其實好唔同 你搵返神驚super metroid來玩 包你返唔到轉頭
230,英文版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞