[PS4/Switch] 進擊的巨人2

619 回覆
7 Like 0 Dislike
CHING解決咗未?

本身想買,俾你搞到唔敢買住
一開頭見到暗榮logo, 個w-force音效,有埋片頭,故事又有過場動畫睇,隻game又順,即刻諗起個隻仆街陷家剷三國無雙8點解可以做到咁撚垃圾,屌佢老母

今集有「好感度」揀吓對答有唔同好感度提升,升完有技能送,裝備咗主角又勁啲啲
冇素材升武
唔係唔夠 係直頭冇
唔敢亂噤整武,無乜資源
幾時先有得打馬萊
起多d素材塔
巴打有無邊set裝備值得投資落去
一開頭見到暗榮logo, 個w-force音效,有埋片頭,故事又有過場動畫睇,隻game又順,即刻諗起個隻仆街陷家剷三國無雙8點解可以做到咁撚垃圾,屌佢老母

因為三國無雙交行貨都大把人買
火紋無雙,戰國無雙,zelda 無雙,無雙大蛇 都比三國無雙製作用心
起碼等動畫第三季播完再出3啦
有冇人用PS4玩緊 有冇60FPS ?
見D人pro機開台好順
我想問ps4同switch版嘅分別係咪就係畫質唔同

主要分別

前者靚DD
後者可手提玩

今集有「好感度」揀吓對答有唔同好感度提升,升完有技能送,裝備咗主角又勁啲啲

無雙8明顯係實驗性作品加半完成品
有冇人用PS4玩緊 有冇60FPS ?
見D人pro機開台好順

見人話pro機60fps
非pro機就唔知啦
岩岩試左同朋友連機 , 想問有冇人知 點樣係單人任務 度發 SOS 求救訊號, 或邀朋友過入 一齊做任務 ? (PS4)
用switch個細mon睇小地圖真係睇到就快盲
同埋比上集難控制左,有返啲難度
有得捉巨人
好屠龍feel
打咗五個鐘先啱啱打到艾撚上庭審判
清晒d傾計都半粒鐘啦
我無玩開光榮d game..岩岩先知禁option可以跳過對話
之前個五個鐘就係係咁禁圓圈。。。
L1對住有!號既人可以發sos(未知可唔可以邀朋友)
唔知係咪仲有其他方法
我見個連線好似無咩人咁(switch)
打得多會唔會次次出去戰鬥都係同一款巨人會好快悶?
pro好順呀
但又真係襟玩嘅 打到攰都唔想停
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞