[PS4/Switch] 進擊的巨人2

619 回覆
7 Like 0 Dislike
3月15出, 有無巴打會買
諗緊買switch版定PS4
利伸:無玩1
訂左
第一集爆完主線就無玩
買switch 版啦,呢部on9 機都冇乜game玩,唔買就更加冇game
玩過1 主線做得好好 但係唔長 快的話半日就玩完
玩完就唔知要做咩 支線好似冇咩用
ps4 畫面係咪靚過switch 少少
但我有d想買switch 版,因為有得拎出街玩
買switch 版啦,呢部on9 機都冇乜game玩,唔買就更加冇game

剛剛Nintendo Direct又公佈一堆game
例如太鼓、大亂鬥

遊戲業預左大作通常9-12月出多
年頭除左MHW都唔多大作
想知2代包唔包動畫第一季故事?

光榮呢D game實出一堆後加收費dlc
好賤格

雖然點睇都好過無雙8
但飛黎飛去打都怕玩得多會厭
講白D其實即係似控制蜘蛛俠打巨型Boss
冇講=唔包

根據上集,DLC都係D服飾/farm素材任務之類
今集好似話有 PvP, 大家點睇?
preload 緊 ,
好期待
我覺得呢隻玩到好頭暈
出了
等報告
二之國2?
有偷跑 $498
動作game都係坐定定係屋企大電視玩爽啲,遊戲時間又唔會好長,rpg slg呢類要好多時間煲既先會考慮switch版
咁都偷跑
第一集爆完主線就無玩

光榮game近年都評價或重玩度低左
即使呢隻空中高速戰鬥會比無雙割草刺激D
但飛黎飛去斬斬斬得多
其實重覆度都會好高
只係有個動漫故事包裝好似熱血D
有冇初回限定特典?
見預購或指定地方買特典
較實際只係

1 克里斯塔&尤米爾便服造型搶先解鎖
2 艾連&里維便服造型搶先解鎖

只係四款造型可解鎖先
又唔係無得之後解鎖
咁樣遲D買未必內容上有乜蝕底
online有4 vs 4模式

仲有

在「劇情模式」和「另擊模式」中,可以向別的玩家發出救援請求,全世界的玩家可以在線上合作遊戲。與特定的NPC對話就可以看到現在提出救援請求的玩家,確認之後就可以加入到別的玩家的劇情中去。

睇介紹話今集巨人戰鬥多變化左
會難玩左
但原來故事又有得其他玩家online亂入幫手
咁咪又有機會易打左
或者打故事時唔online確保挑戰性唔減低
好似都係d咩提早開放既免費dlc
mon hunt
邊到有得買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞