[PS4/Switch] 進擊的巨人2

619 回覆
7 Like 0 Dislike
NS定PS4又唔講 點教你
PS4就手掣中間長方形掣長㩒 跟住㩒三角形/正方形
Switch sorry 禁哂所有制都出唔到表情包 同埋想問表情包係咪另擊模式先用到
㩒實"減"掣
我放棄喇 升鉤索同立體機動 +99 算,
+99星太撚痛苦, 一場最多得 5 本書
請問60米巨人同埋盔甲巨人有冇得捉架
終於都買左,有啲野想問

想問初期升邊把裝備好?邊把易升啲?

第二有冇個list list 番咩關有咩素材出?

同埋想問s 級要點拎,係咪一定要做哂啲綠色任務?有時做果啲任務攪到兜遠左路,要番轉頭清巨人,整到遊戲完成時間耐左,拎唔到s 級

希望有巴打解答,thz
咁易就唔係 S啦 ,

基本上要拎 SS , 先要全清D 巨人,
有緑色全部救 , 加好感度
最後會出埋 緊急 異巨 , 活捉完先多 Point 分!
如果時間靚, 就係 SS !

暫時先打一次主線全清 !
跟住回頭打哂全關卡 SS ,可以救返已死既人 ,
全好感度 100 加 訓練
人仔有 100 Lv 加高能力

再去打地獄Mode
緊急係咪紫色感嘆? 我玩左咁耐刮係見過一次但個陣唔得閒off左game冇睇到
想請教下見人online 打可以捕捉boss 又唔駛斬左手腳先?
唔係 , 出緊急會有提示
巨人技能 45 點
謝巴打,你係咪指巨人殺手個技能?
但我見係異形巨人都捉到,唔知係咪bug 黎
7米同 15 米 可以任捉

異形未試過,唔知係咪都當 15 米
異形真係未試過捉到
但唔知點解圖鑑有
紫色係綠色任嘅緊急狀態 因為你再唔救嗰個同伴佢就玩完
我捉左2-3 次啦...
都係斷手腳再捉
完咗主線之後就係打番啲舊關令啲人物復活,跟住就刷料整裝同埋刷友好
次次未斷完手腳就死咗
係啊 我覺得刷友好最重要
不過我整裝就好隨意
異形真係未試過捉到
但唔知點解圖鑑有
我捉左2-3 次啦...
都係斷手腳再捉
次次未斷完手腳就死咗

全程自己打,唔斬後頸,唔好用同伴技就唔會扣到佢血
有啲枯燥,轉下GAME調整下心情先
用咩武器最好 係咪最好都係高攻,好過d 特別效果
我鍾意用長身啲
應該係我主要用火刀 個附加傷害扣得太多血
升下其他刀再試下捉先
剛開 game 有更新唔知更新咗 d 咩呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞