[PS4/Switch] 進擊的巨人2

619 回覆
7 Like 0 Dislike
應該無 劇情模式都要係隊友先變到 唔知之後會唔會有DLC
調查任有一關喺森林內三個異形巨人 玩咗三次都唔過 要較休閒過到
飛行版無雙
係市區d屋頂飛黎飛去係爽既
之後人不著地
鎖住巨人後頸再一刀砍落去
d武器同飛行裝置多到唔知點揀

有冇推介
岩岩試過原來可以用原作角色裝巨人化
咁可以係咁變
火劍 因為有附加傷害
麻庳刀都ok
我有場要用超巨一次清十幾隻奇行種先過到
ching玩緊?
想請問下有無知switch版係咪咩版都會有中文?(只要係setting較language較中文/english)
因為見英文版平D全新賣$430
英文版冇中文
thanks
見到信和有間賣switch 版 成589$ , short左
超巨一野炸落去好正
尋日岩岩覆完就訓左
有無人有 送禮攻略
想問兵長點攞
佢都唔鍾意玩無雙式既GAME,佢講既全部缺點都係無雙既缺點,如果你唔鍾意玩無雙既話,絕對可以認同佢講既野

不過我鍾意玩無雙,同埋覺得隻GAME臨場感都唔錯,飛黎飛去又好爽快,所以覺得好玩呀
進巨唔劈巨人唔拎刀劈唔通搵槍射咩
https://www.youtube.com/watch?v=h1rFmpgWkx8

我想問呢條友講既有幾多成真係啱
佢都唔鍾意玩無雙式既GAME,佢講既全部缺點都係無雙既缺點,如果你唔鍾意玩無雙既話,絕對可以認同佢講既野

不過我鍾意玩無雙,同埋覺得隻GAME臨場感都唔錯,飛黎飛去又好爽快,所以覺得好玩呀

進巨唔劈巨人仲有咩劈
唔拎刀劈唔通搵槍射咩
射擊之巨人
個結局
對上一次有同樣感覺係the last of us
係咪我做錯嘢 第二章第三節倒 有個任務要守住中間個重要據點 cls 啲巨人多到 根本殺唔曬 卡咗成晚
睇到結果 個心真係唔好受
始終「我」咁辛苦成長到而家 
諗到自己如果作為士兵 都會迎嚟呢一日
希望第三集可以用返個save再戰落去
用燃燒瓶快速殺巨人
同閃光彈拖慢佢地
同隊友技能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞