[PS4/Switch] 進擊的巨人2

619 回覆
7 Like 0 Dislike
有幾點都同意既
好似兵長 mikasa呢d都竟然要個新兵救翻轉頭 真係唔知講咩好
幫完佢先拉到佢出技,兵長招技扣好多
要救左綠色點D隊友
之後中間打晒巨人 清晒之後再打兩隻奇行
中間好似打6隻8隻就打晒喇架wor
有埋隊友開技都好快打完
個結局
睇到結果 個心真係唔好受
始終「我」咁辛苦成長到而家 
諗到自己如果作為士兵 都會迎嚟呢一日
希望第三集可以用返個save再戰落去

第三集人對人
劇透可唔可以粉色細字
請問switch版有冇得分兩個joycon同朋友一齊打?
其實一開波已經話左主角係個傳說咁上下意思
鋪排得好好
一開始淨係得筆記冇人都知咩事啦
我地用個無名士兵分分鐘勁過兵長
話說我爆主線都冇火刀麻痺刀
係咪hard mode爆先有
我玩中間
一周目玩簡單都有
玩簡單啲巨人會唔會淨係企喺度唔攻擊玩家架
幾時先可以救人mode?
岩岩玩地獄mode都係重玩咁
又唔會 但比較明顯分別係奇襲
休閒就次次都奇襲到
普通嘅話一用就俾目標發現/自己身後嗰隻衝過黎
同埋綠色救援訊號好似少啲
重玩劇情模式可以救人 地獄未開始玩到有得救人
去廣場中央搵其中一個調查兵 跟住有得揀章節 可以直接打有人死嗰啲
要做綠色任 跟住就出黃色任 做完就返嚟
全部成功救返了
奇襲我捉唔到出刀個時機,成日失敗
想問點巨人化 係劇情模式入邊?係咪冇得拎呢個技?
想買 未睇過動畫 所以唔敢睇太多comment
只係想請問下係咪日版有特典 但想中文字幕就第一次入game要係switch個系統揀中文先入game
否則玩到中間轉個名會bug左?
麻煩哂
日版個特典我記得係d 衫優先unlock,但其實之後都可以打到出黎,如果價錢差唔多我就建議買日文,中文字個封面柒好多
轉名個樣野唔知無試過,因為好似無中文輸入法我求其改英文算,要入中文名應該係用日文漢字?
咁我都買日文先 有中文字幕就ok
麻煩哂巴打解答
條友正一狗黎 主觀到仆街 我建議佢賣撚左部ps4
條友正一狗黎 主觀到仆街 我建議佢賣撚左部ps4

我淨係睇過佢兩條片,一條係巨人,另一條係無雙8

無雙8嗰條又真係睇到隻GAME有幾垃圾既
但係巨人佢就真係為屌而屌,光榮出既無雙GAME係咁架啦
隻GAME又無乜BUG,算係咁啦
終於賣撚咗隻 switch 版
聽日去買番隻 PS4 版先
自從佢評完隻xenoblade之後就印象差晒
根本未完全玩晒隻GAME就出評價

隔離短片攻略做得仲好過佢 個人覺得
地獄模式真係好地獄
第一章打咗幾個鐘 搬石打咗三次都過唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞