[PS4/Switch] 進擊的巨人2

619 回覆
7 Like 0 Dislike
你確定你玩哂 ?完咗第五章仲有最終章
online mode係咪好少人玩? 點解等咁耐都冇場?
利:ps4
人鳩up佢又鳩up埋一份
我味爆機
我意思係原作既劇情無咩地方會有sad既感覺
所以我見有人話結局sad想知係咪原創既ending
其實本作好多位好細緻
打哂之後重回某啲章節 可以救返原作入面死咗嘅同伴
可能好似好小事 但原作粉覺得有呢個機能真好

而且大家應該未必留意到
劇情模式一開始時 日誌封面係好新淨嘅
隨故事推進 本日誌會慢慢變殘舊
最終章之後就會多咗到好多痕 就好似玩家主角都一樣越來越多歷練
有種一齊成長嘅感覺 好有代入感
唔劇透
值得玩落去
ps4 畫面係咪靚過switch 少少
但我有d想買switch 版,因為有得拎出街玩
買switch 版啦,呢部on9 機都冇乜game玩,唔買就更加冇game

剛剛Nintendo Direct又公佈一堆game
例如太鼓、大亂鬥

遊戲業預左大作通常9-12月出多
年頭除左MHW都唔多大作
機戰唔係大作
洗地俠又贏

係啦
機戰出過N代
集集都係大作超好玩個個讚
直頭一集比一集製作有誠意
好玩到想買一打送比親朋
重覆打爆機N次都唔厭
玩到依家都完全無食老本交行貨嘅感覺

咁唔差在提埋無雙8都係大作啦
係喇,乜撚都唔係大作喇
洗地俠又贏

你買多幾隻大作無雙8同機戰看門口啦
我買左switch 版,想問點轉中文介面同字幕

求巴打解答

試下Switch系統語言set做中文
咁樣入game通常如有中文語言就出中文

試下Switch系統語言set做中文
咁樣入game通常如有中文語言就出中文

感謝
記住戰場女武神,人中北斗,機戰,frycry, 二之國全部唔係大作喇,洗地俠又贏

年頭隻隻大作啦
你有冇買哂呢堆大作黎玩先?
記住戰場女武神,人中北斗,機戰,frycry, 二之國全部唔係大作喇,洗地俠又贏
人鳩up佢又鳩up埋一份

hi技安
快D call阿福入黎啦

咁先集齊抽水三兄弟
又轉風向喇,洗地俠又贏
光榮好癲,嗰頭出完巨人,呢頭又公布今年會出無雙orochi 3
洗地俠:咪又係垃圾,都唔係大作
想問下有冇邊個位可以變巨人玩下
如果佢唔玩open world,可能我會為咗呢隻垃圾出部PS4
光榮好癲,嗰頭出完巨人,呢頭又公布今年會出無雙orochi 3
洗地俠:咪又係垃圾,都唔係大作

好簡單
以你嘅logic
大蛇3如剩出係PS4
你就會話大蛇3係大作
如出埋係Switch
你就唔會話係大作
見到兩個煩膠再次出現
無理佢地幾個月都係要入黎搞事
都係閃人穩陣

如翻用D老掉牙又爛又屎撩交嘈手段就唔好預我啦
2018年啦
想嘈交都比D新意好唔好?

如你地成日覺得有假想敵
試打呢個電話搵人陪你地傾訴下啦

我唔係適合應付思覺失調人士嘅材料
唔好煩我
咁都抽你水,洗地俠係咪你本身先有思覺失調
洗地俠又贏
又嘈話無大作,數比你聽又話人笑鳩你
玻璃心 洗地俠又贏
痴線佬拎舊屎掟佢唔係call青山接個痴線佬,而係既刻拎舊屎掟返個痴線佬
見到兩個煩膠再次出現
無理佢地幾個月都係要入黎搞事
都係閃人穩陣

如翻用D老掉牙又爛又屎撩交嘈手段就唔好預我啦
2018年啦
想嘈交都比D新意好唔好?

如你地成日覺得有假想敵
試打呢個電話搵人陪你地傾訴下啦

我唔係適合應付思覺失調人士嘅材料
唔好煩我
咁都抽你水,洗地俠係咪你本身先有思覺失調
洗地俠又贏
痴線佬拎舊屎掟佢,居然唔係call青山接個痴線佬,而係即刻拎舊屎掟返個痴線佬
根本同尊sir同一level,不過一個反任,一個洗地咁解
調查任務入面有萊納嘅話㩒L1同伴攻擊嗰陣 會變做鎧巨 但持久力低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞