[6月/ 2018] 張敬軒 HinSIDEOUT 演唱會

1001 回覆
38 Like 3 Dislike
首先你要買到飛
繼續燈
係咪有tg group整燈牌
想入呀
自己pm連仔
噹囝有無入gp
唔好咁
爆post開(17)
買黃牛囉
其實pm我或者留tg都得
算啦買唔到飛嫁喇, 由得出面繼續吹
kkbox場有無公售又唔講 之後有無加場又唔講
淨係係social media做咁多濕鳩宣傳 公售d飛又唔出多d
on99
added
今次真係完全唔知做乜鳩,
宣傳係好多呀,
但最重要嘅賣飛永遠都好遲先有消息,
公售閪位表係賣飛之前一日先出,
連加場d消息都係唔清唔楚
所以呢堆宣傳到底係sell緊d乜?
http://programme.tvb.com/variety/greenroom/episode/20180409/

2018.04.09 - 張敬軒(上)
播出日期: 2018.04.09 (一)

經過大半年的休息,張敬軒再次專注音樂,歌曲則減少愛情元素,並加入較多對生活的領悟。

為了再造九十年代味道,軒仔的新歌動用了舊式器材製作,還希望藉作品向偶像林憶蓮致敬。籌備中的發燒碟會翻唱填詞人黃偉文多首經典金曲,軒仔卻只選取女歌手作品,有何原因?

軒仔曾打算短暫離港進修音樂,最終因愛犬患病而擱置計劃。照顧狗狗的經歷提醒他健康與親情的可貴,以至價值觀也有改變。這位愛心主人還不忘分享大眾要善待寵物的看法。
唔好咁
算啦買唔到飛嫁喇, 由得出面繼續吹
kkbox場有無公售又唔講 之後有無加場又唔講
淨係係social media做咁多濕鳩宣傳 公售d飛又唔出多d
on99
今次真係完全唔知做乜鳩,
宣傳係好多呀,
但最重要嘅賣飛永遠都好遲先有消息,
公售閪位表係賣飛之前一日先出,
連加場d消息都係唔清唔楚
所以呢堆宣傳到底係sell緊d乜?

無錯 其實加場d消息係俾牛牛睇
不吐不快都算係side咩原來
加場呢樣野真係好嬲
睇佢joox個live 同當奴兩個一早講到實會有加場咁
點知得場kkbox場 又唔知有無公售
緋荔樹都係 咁冇咩唔係
講真 唔算既
但好多人鍾意又想聽佢唱live
而佢只係支那唱過一千零一次live咁大把
加場同公售消息好含糊
其實佢賣埋加場d飛最好停下
搞咁多宣傳最好見好就收 過度曝光好容易變煩膠
D宣傳俾我嘅感覺係:
張生係開演唱會呀,不過你冇份睇

真係
撚狗咁撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞