[6月/ 2018] 張敬軒 HinSIDEOUT 演唱會

1001 回覆
38 Like 3 Dislike
小編響度同大家講講先:
-不論透過任何方法申請KKBOX,不論係新會員或是舊會員,只要你係付費會員,就係白金會員,咁就可以於4月12日優先訂購!
-白金會員優先訂購只限香港及澳門地區會員
-優先訂購平台為 www.kktix.com (或下載KKTIX app也可以),但暫時尚未有訂購頁面,請大家再等一等,一有消息小編會第一時間同大家公佈!
-如果本身是KKBOX白金會員,當然可以於4月12日優先響KKTIX訂購啦!另外仲都有兩個方法嘅:
1)即時成為KKBOX白金會員,到時加油搶購!依家仲做緊超級限時優惠:https://kkbox.fm/k5qFAI
2)於4月16日於KKTIX購買「門票+KKBOX白金帳號」組合一樣得!

其他詳情例如每人限訂購幾多張等,請密切留意小編公佈!<(_ _)>
乖乖地找數la
屌。啱啱坐完出嚟咁款 所有正嘢miss撚曬

英皇我係兩年前send email講生日會嗰個呀
我係忠實fan屎
你咁少上水
冇人記得你啦
唔該唒 差啲走去再買
買飛入場聽係為sidetrack
新編曲 現場表現

好聽既主打歌唱多幾首都問題唔大

入左英皇既歌 除左唱腔問題
最大問題係d曲既旋律好悶 反而sidetrack仲有驚喜
不同班同學,找到的人真係極品
肯定?
我記得
kkbox 應該易買d掛
10 年 軒動心弦到 11年港樂個時個LIVE 唱腔係最好 , 最"張敬軒LIVE"

O係春秋之前, 軒仔唱CD同唱LIVE 個腔調係唔同的, 但係春秋之後就連CD 都轉埋腔

入左英皇可能年紀, 或者D歌風格有變, 個腔唔似得11年個陣咁柔, (雖然都好似)

軒仔話佢自己特登為左唱唔知邊隻歌( 好似係靈魂相認, 我唔記得). , 而將把聲唱得有D沙沙地, 有歷練D,

跟住D FANS 聽完話佢把聲做咩咁樣, 係咪病左

有冇人聽過09 UNPLUGGED 最尾個首輕快版my way???? 我覺得係佢最正LIVE 之一
好似已經有人cut左
話出新碟到底幾時出
KKBOX係用信用卡即時買定點?
三月出唔到
我指買飛 ,我本身係KKBOX白金會員
好難講 12號先開始 實大把人狗衝register kkbox
派咗啦 喺麥花臣果次
咁都計
希望KKBOX用收聽記錄排訂飛次序
諗多左
無可能
大家仲係度推

比大家j下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞