如果呢個post有10000like唔該連尼住同我ban撚左肥屍

1001 回覆
20640 Like 1433 Dislike
唔好比佢停
唔好比佢停

唔好推咁快,爆咗就上唔到兩皮
其實既然咁多人畀正評
你地自己私底下block 咗佢 由得佢單機咪得

利申:唔贊成投票ban人
肥絲個問題係佢打住捉人正字呢個旗號去不停洗板不停刷存在感。去到一個地步成件事都變左質。
有時d好認真嘅post見到真係會覺得好撚煩,好似死左人問人地有冇死埋右,屌你e加好撚幽默?
佢仲要24小時Mon post,次次第一個留言,屌你老母煩唔煩d?
屌你老母臭閪連尼住 ban人未呀
Ban 左面要10000個like, Ban 埋右面就合共20000
差650就2萬
擺低 2粒Lin 支援

睇到有絲打巴打患癌走左 有感而發
https://lihkg.com/thread/557542/page/1?ref=ios

復發?
https://lihkg.com/thread/484697/page/1?ref=ios

撐肥絲唔該睇清楚肥絲係一個點樣既人
淨係呢單已經夠原因去憎佢
完全錯用言論自由,大愛都唔該都用吓腦
呢條友有撚性架咩,為左捉人字不擇手段,不過對撐佢既人黎講,死人打錯字都要整番醒佢,總之推廣正字就大過天理得你死,語文最基本傳情達意既野就忽略哂,邊堆人惡過共產黨心照啦

正字正字,做人行得正企得正先啦
萬8個正皮 真係笑撚左
唔計負皮差百幾個就20000
不得了 留名繼續睇好戲
沉默的另一半是時候站出來了
連登有愛
樓主有排打丁
如果block完之後佢入唔到我地post或者係我地post留言,咁就ok
呢個建設性建議
連尼住求你改善下
希望可以逃離肥絲魔掌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞