如果呢個post有10000like唔該連尼住同我ban撚左肥屍

1001 回覆
20640 Like 1433 Dislike
民主暴力好波
一個post就知道連登會員有幾低質,覺肥絲煩班人係咪本身唔知隻字錯個人先畀肥絲捉?如果錯字無問題,5該5p主面進場
討論區比人討論,佢就到處阻礙人討論,就係唔道德。

討論區都有規矩,最簡單唔影響討論佢都做唔到,佢係無違規,但唔代表正確。

所以而家咁多巴打要求ban佢,立左案例,警惕其他會員唔好再留大量冇意思既留言。

你咁撚笨柒,比個喻等你明:肥屍就好似啲一路行一食煙既廢老,唔犯法不過黑人憎。如果禁止行人路食煙,唔係禁止廢老既自由,係保護行人既健康。明唔撚明?單細胞生物
推左 推埋右
唔中意人就ban人?
仲惡撚過共產黨

伏爾泰名言
「我不同意你的說法,但我誓死捍衛你說話的權利」

你地唔中意佢覺得佢煩膠 直接block撚左佢咪得
又唔影響你 利申:一撚早block柒左條煩膠

我雖然都覺得佢好麻煩 但絕對唔贊成ban佢
此例一開 同一言堂有咩分別

一唔岩心水 唔中意人就利用群眾去ban人?
連登充斥小學生真係有得睇
犯哂規,阻礙正常討論都可以同共產黨扯上關係,真係政治上腦
共產黨係個比喻
指有你講無人講 而唔係政治上腦
咁簡單既比喻都睇唔明
再次印證左最後一句
連登充斥小學生
言論自由都係以合法為前提
就算BLOCK左佢,一樣有人引用,成版Show Blocked User一樣咁礙眼
所以先有人話BAN佢

共產黨一言堂,係打壓人民,係道德淪亡
BAN佢係提高討論質素,提高連登道德規範
兩樣野出法點唔同,跟本冇得用黎比喻

下下話人小學生伙扮老屎忽唔會威D既
單線思考

合法?道德?
借問聲佢犯咗乜法 又有乜唔道德?
話你小學生確實唔會威啲 不過連自己講緊乜都未知嘅小學雞就早啲訓啦

討論區都有規矩,最簡單唔影響討論佢都做唔到,佢係無違規,但唔代表正確。

所以而家咁多巴打要求ban佢,立左案例,警惕其他會員唔好再留大量冇意思既留言。

你咁撚笨柒,比個喻等你明:肥屍就好似啲一路行一食煙既廢老,唔犯法不過黑人憎。如果禁止行人路食煙,唔係禁止廢老既自由,係保護行人既健康。明唔撚明?單細胞生物

肥絲係捉廢佬食煙啲控煙辦
右光斗係你啲fd?
點睇右光斗
犯哂規,阻礙正常討論都可以同共產黨扯上關係,真係政治上腦
共產黨係個比喻
指有你講無人講 而唔係政治上腦
咁簡單既比喻都睇唔明
再次印證左最後一句
連登充斥小學生
言論自由都係以合法為前提
就算BLOCK左佢,一樣有人引用,成版Show Blocked User一樣咁礙眼
所以先有人話BAN佢

共產黨一言堂,係打壓人民,係道德淪亡
BAN佢係提高討論質素,提高連登道德規範
兩樣野出法點唔同,跟本冇得用黎比喻

下下話人小學生伙扮老屎忽唔會威D既
單線思考

合法?道德?
借問聲佢犯咗乜法 又有乜唔道德?
話你小學生確實唔會威啲 不過連自己講緊乜都未知嘅小學雞就早啲訓啦

肥絲係捉廢佬食煙啲控煙辦
點睇右光斗

佢柒
你自己咪又講右 咁同佢有咩分別 on9 post
堅秋
我愛肥絲
1001前要見到條肥HI 比人BAN 撚左
推左 推埋右

阿妹妹,你中文又差,英文又差,仲九唔搭八,都算;但仲以為自己好我行我素真係好柒
左右
肥絲根本係喺度刷存在感
就黎20000

但ban人係睇規則,唔係睇民意㗎傻仔
係錯字可以捉,不過左同咗都唔係乜野正字,你攪撚掂左佢先,廣東話口語幾撚時有正字?當年有d七頭一樣以為柒係正字,字典都唔撚識用,十個口語字九個都只係借音咋屌你!
5該?
我5你老母咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞