如果呢個post有10000like唔該連尼住同我ban撚左肥屍

1001 回覆
20640 Like 1433 Dislike
只要唔理佢咪得囉
Show Blocked User - 肥絲大隻
淨係一行我都唔想見到ok?
另外仲有幾多人引用?
理據講就講左
唔多但係一條就夠死啦

理據唔多又唔見你駁到
混淆完視聽想扮冇事?

一尾講共匪玩法
佢搗亂bam佢=中國人無故被滅聲?
唔使理前因後果?
你都好撚野

另外再講
中國人被滅聲
係一個人決定,定係全國決定?
性質唔同都可以攞黎比較

肥屍狗仔邏輯混亂,非黑即白
on撚99咁
究竟要幾乞人憎先可以激起如此民憤
見到再講
就係冇咁既版規,先要投票
呢D先係民主呀狗仔

言詞空泛,一尾屈共就得架啦?
係1001之前唔知上唔上到2萬呢
仲上緊
bam撚咗肥屍啦
低質唔係冇原因
佢講嘢唔啱聽就要ban人
大大聲話言論自由點點點
但自己就用多數人嘅暴政去抹殺一個人
討論區啊?高教育水平啊?
唔中意人就ban人?
仲惡撚過共產黨

伏爾泰名言
「我不同意你的說法,但我誓死捍衛你說話的權利」

你地唔中意佢覺得佢煩膠 直接block撚左佢咪得
又唔影響你 利申:一撚早block柒左條煩膠

我雖然都覺得佢好麻煩 但絕對唔贊成ban佢
此例一開 同一言堂有咩分別

一唔岩心水 唔中意人就利用群眾去ban人?
連登充斥小學生真係有得睇
要制止肥絲既行為絕對唔應該單純ban左佢就算,大家濫用左民主呢個概念,而唔係真正知咩叫民主,如果人多就叫民主,而忽略左其實保障少數既權利都係民主精神既一環,呢樣唔係民主,係民粹。

假如共匪突然發起收返香港唔做特別行政區,即時加長城落網絡,叫全中國人投票,你覺得你仲有冇得上連登叫人ban肥屍?

要解決肥屍呢個問題可唔可以係版規入手?有冇版規可以引用叫連尼住做野,可能set d filter唔俾肥屍打個右字?或者唔俾肥屍係個post開頭30分鐘唔俾佢講野?唔俾佢做頭個批回得唔得?

利申:對手好唔爭氣咁正皮左。正皮埋右添。
膠登前車可鑑
吾好意思,我用慣左吾,吾會因為你地而改,我只會見一個ban一個!
如果你地出曬文正錯來源係點,或者我會考慮改,但你地一出手就係吾你**,認同你地啲行為真係有病,吾該吾好自立邪教!
推左先

推埋呢個 屌你老母死臭西肥絲
吾你老母啊
你老母係雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞