如果呢個post有10000like唔該連尼住同我ban撚左肥屍

1001 回覆
20640 Like 1433 Dislike
言論自由都係以合法為前提
就算BLOCK左佢,一樣有人引用,成版Show Blocked User一樣咁礙眼
所以先有人話BAN佢

共產黨一言堂,係打壓人民,係道德淪亡
BAN佢係提高討論質素,提高連登道德規範
兩樣野出法點唔同,跟本冇得用黎比喻

下下話人小學生伙扮老屎忽唔會威D既
單線思考
仲講言論自由其實真係白痴
肥絲已經係濫用梗所謂嘅言論自由
自由踩過咗界就會變成自私

每個post佢都樂此不疲咁「左左右右」
一次係新鮮好笑
兩次就悶啦
三次就真係好煩
根本唔理人想唔想睇到

除非肥絲犯壇規
Admin點都唔會ban佢
現階段都係block柒佢罷啦
18338 繼續上
踩埋右界
肥絲大隻你隻過街老鼠,連網上都有1萬8個人憎你,你現實應該都係無朋友個啲廢物黎,你拎住本字典打飛機啦,雜種
平時唔理佢點玩
但佢玩到冇左正常人既道德底線就係有問題
連仔
成日攞政治做論證既左膠聽過咩叫殺一警百味?
民主?宜家公投呀!
現實阻街都比食環捉啦 影響到人自有人告佢
條肥閪阻撚住連登正常討論氣氛呀!宜家唔撚洗懲罰呀?
慢慢d小學雞學撚晒條肥閪講野連登就真係玩撚完啦!
平時支持肥閪啲垃圾去撚左邊
唉唔撚記得佢地去哂右邊
二萬加油
唔中意人就ban人?
仲惡撚過共產黨

伏爾泰名言
「我不同意你的說法,但我誓死捍衛你說話的權利」

你地唔中意佢覺得佢煩膠 直接block撚左佢咪得
又唔影響你 利申:一撚早block柒左條煩膠

我雖然都覺得佢好麻煩 但絕對唔贊成ban佢
此例一開 同一言堂有咩分別

一唔岩心水 唔中意人就利用群眾去ban人?
連登充斥小學生真係有得睇
犯哂規,阻礙正常討論都可以同共產黨扯上關係,真係政治上腦
共產黨係個比喻
指有你講無人講 而唔係政治上腦
咁簡單既比喻都睇唔明
再次印證左最後一句
連登充斥小學生
言論自由都係以合法為前提
就算BLOCK左佢,一樣有人引用,成版Show Blocked User一樣咁礙眼
所以先有人話BAN佢

共產黨一言堂,係打壓人民,係道德淪亡
BAN佢係提高討論質素,提高連登道德規範
兩樣野出法點唔同,跟本冇得用黎比喻

下下話人小學生伙扮老屎忽唔會威D既
單線思考

合法?道德?
借問聲佢犯咗乜法 又有乜唔道德?
話你小學生確實唔會威啲 不過連自己講緊乜都未知嘅小學雞就早啲訓啦
伏爾泰其實冇講過呢句說話

係連登唔用引用名言,依家唔係考小組討論
*唔洗引用名言
上面有好多人話咩正常道德底線個d
到有咩新聞有人叫你地唔好咁爛口話人抵死個陣, 你地(某班連登仔)又係話人厚德村
連登已經淪落到 去解決指出問題ge人
而唔係去解決個問題
香港未來就係靠呢班連登仔架啦

佢係有時煩膠咗d 但會夠班五毛煩? 無人開 post話要連尼住永久 block晒班五毛ge?

# adore # good
18k都嚟緊
又真係有咁多人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞