如果呢個post有10000like唔該連尼住同我ban撚左肥屍

1001 回覆
20640 Like 1433 Dislike
無睇左光斗個post
條on9就好似一個search AI, 見到個「左」就覆句「唔_埋右」,做乜柒事?知唔撚知咩叫討論區?
捉唔到字就覆啲on9野,刷存在感。

捉正字捉到變煩膠,知唔知咩叫嬌枉過正
屌佢老母肥c真係好撚煩
佢唔係矯枉過正 係矯枉過on9
哇屌真係過一萬
無地捉吾系甘牙咪又系捉到收煩gel
成日吾你老母🤕🤔🤒
你地
pish
萬五都黎緊

過街老鼠
12000了
連登仔團結一戰 寫入連登史
有幸留番個名,記者你好 我係港大村上春樹
13806 VS 1070
咁快萬二
係連登開第一個post就過萬正皮好威威,可以同FD子曬命了
Cls 請問呢個係咪連登有史以來最多正皮既post?
之前未block佢,係一個絲打有cancer走左既po,見到條撚樣話做咩唔生埋右cancer,我嬲撚到即刻屌撚佢。平時派膠都算,係呢d咁認真既po叫人地生cancer係咪覺得自己好撚風趣?開呢d玩笑係一個成熟既人應該做既行為咩?
搞到依家連登個個Po唔係左就右,一d討論氣氛都冇,d人返家鄉唔係冇道理,搞到呢個討論區冇得討論嗰個就係你呀肥絲。

派膠唔係問題,但係over左啦。
如果我話物理系,跟住有人話系我老母,咁果個係咪on9囉
同埋好憎啲傻尻用吾甘做例子。大部分人用口語打字都係速成。
咁,口一 空白 6
係,人火 3
唔,口口 空白 9
呢d咁方便嘅字都打錯先有人不解,導致有人屌,亦都解釋到點解好多人點解打字會用ge代表嘅,ga代表㗎,因為實在太麻煩,所以咗嘅簡易版係左,亦係點解左一直少人屌嘅原因。

當然唔係話方便等於啱,重點係上述全部都唔係正字,更重點係條肥屍都唔識中文,如果你係高比,美欺教你打籃球你都唔爽啦,同埋見佢左光斗個post啲留言就知佢垃圾性格,柒咗仲要小學雞到話:原來冇右
正皮集氣block9肥屍
Cls係咪連登第一個post過萬正皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞