[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [9]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我正式宣佈柒冠係世界第一嘅 垃圾

當普攻用得唔得
一技推 二技洗衣機
最多當冇 double hit既角用
8秒果條芝士腸細到
想要孖妹
中左孖妹係咪可以完啦
孖妹大獎?
見大家咁多疑難 咁就講下速柒頭同垃圾冠先 孖妹因為未出泰仔降臨 無得200佢住 所以聽日先

速柒頭
大家試玩個陣一定覺得好廢 大技又細 8秒又窄
但佢係強攻double hit+24秒儲氣攻擊 姐係一招24秒個傷害係X2再X2 傷害可媲美大技
同樣嘅技 周一都有 但周一個個唔會冰人 加上 周一又相對難用
簡單D講 隻速柒頭其實就係周一嘅進化 不過唔同殺手咁解
佢其實算係大獎嚟 大技範圍柒D咁姐

垃圾冠
我真係未撚試過咁鄧一隻角唔抵
KLab點解可以咁仆街將隻咁型嘅boss角整到咁撚閪柒
1. 大技double hit 但大技唔係全圖 8600都不如
2. 攻擊數值750都未有 先啱啱好高過垃圾一刃1攻
3. 洗衣機細
4. 24秒唔撚係全圖 ON99 招大技已經唔係 連24秒都唔撚係
5. 8秒個條唔撚係龍 係蟲 幼撚到呢
6. 特性個減傷得16% 但又唔撚係屈機角
7. 普攻傷害加成得40% 佢D靚孖妹 都有762ATK + 70%普攻加成 呢隻垃圾得40%
8. 唔洗諗玩強攻傷 加成得個30% 低到仆街
9. 本身傷害低 殺手又唔係泛用嘅死神/破面/虛
老實 千血白哉 千血8600 電影1隻boss 呢D我都接受同理解個玩法 但呢隻真係唔撚柒明KLab想點撚柒閪樣 無樣掂 好似就係整出嚟迫你拎佢比1900插
我真係搵唔到呢隻垃圾有咩獨特之處 衰D講 阿近可能都勁過呢隻野
sor 做人要理性D
草冠都有優點嘅
就係有石可以拎
用落速日番谷幾順 唔知點解我用莉沙成日都覺得卡住卡住咁
有冇機會重制 呀大力巴
明明咁撚型
仲要係石田彰配音,如果唔係貪佢減傷既能力都唔鬼抽

好開心 今朝一起身抽中左銀同白一護,雖然唔係pickup角但呢2隻真係我至愛
雖然唔勁但剩係隻白一護我上次追左4pack都唔中 銀又係一直好想要
仲開心過中pickup角
銀其實勁唔勁 我岩岩都抽到?
銀勁 白一護廢
我都係中呢2個,再加1個白
講起減傷 佢都係柒 得16% 共刀響河都20%啦
有無得重制..............我可以話無
之前千血白哉大技double hit
D人覺得對比起另外3隻佢好廢
係reddit日日洗版 又同send e猫比KLab 又直播個陣洗comment叫KLab比返強攻double hit佢
最後當然無改到啦(我覺得隻白哉OK 無意見)
不過KLab表示會吸收意見用作未來嘅角色度
最後出咗隻聖誕飛機場 有盾 同特性 不過強攻double hit
用落速日番谷幾順 唔知點解我用莉沙成日都覺得卡住卡住咁

無所謂啦呢D野 用邊隻順咪邊隻囉 加上速柒又真係勁嘅
雖然我自己覺得lisa無呢個問題嘅
我估隻柒冠係想制衡千血花姐
我試咗 好似都OK嘅
各位抽中嘅可以試下嘅 應該多少都可以一戰
配裝點配?半強?
抽左二千石得d垃圾,應唔應該繼續抽
no
當普攻角打PVP
共刀心戀次呢大力巴?
都勁
不過佢D強攻全部都係0走位 所以有D人會覺得唔好用 廢
但KLab 改咗儲氣攻擊可以邊閃邊儲/放之後 我覺得佢好用咗
孖妹好撚勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞