[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [9]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
新手一問

除左5星角色 max lv 有送石外
4星 3星 max lv 會送嗎

任務拎返黎既角色 升max 又會唔會送呢?

最後 重覆 同一隻角色 又會唔會送呢

同角唔同屬都可以,你睇隻角右上有冇獎牌,有就冇石攞,冇就有石攞
唔該哂
聽日有直播
FF多次有咩白情人角先 one blade / float bamboo / moon island
降臨送角都係有石拎

新手一問
有冇邊隻ok既要升左先
東仙>>>>8刃=sun sun>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>其他
花姐勁D定單手山本勁D
花姐 唔洗諗
有冇邊度可以睇到d角邊關有得跌?
健全人士點同個殘廢比呀
不過實際情況係 55波
加上多數都係花姐打花姐 山本打強攻角/速見8 多數8-9成血收佢地皮 係打耐DD
而花姐同花姐打完就9成9殘血 就算自己個隻死咗 山本都可以執雞
睇下隻知劍八抽到幾多水啦

我成日係磨緊血果時 山本 一招八秒 搶珠 開大燒死我
山本無聲優
草冠剋到花姐咩?
D技同攻速太慢,又冰唔到人
成日比花姐斬死
已經放左減傷SUP比佢
公投
千血大白係咪最廢千血角

1.打一套普攻嚟講 草冠係快過花姐
草冠4下普攻順住出 花姐頭2下拆做2part傷(mag0.5) 輸出係慢過草冠
2.草冠所屬係死神 唔會比花姐剋住
3.有冰 well 呢點睇運 永遠自己個隻就唔撚識冰 人地個隻就係撚咁冰
加上你要考慮一點就係 花姐係早出世過草冠 同埋用途比佢更廣泛 D人都射哂水比花姐 你用草冠打花姐 自然係難DD
竟然無N步劍獸

N步劍獸
E卡聲千卡
銀卷中左速一心,想問下勁唔勁?
玩普攻,隻野頂盡都係普攻75%up,冇double hit硬係好似唔夠勁
真心,8600玩起上黎,仲順手過e卡
有冇邊度可以睇到d角邊關有得跌?
https://bravesouls.fyi/story/rewards#characters

thx bro
我都覺得8600好順手
之後中千柒先擺埋一邊
TKS大力巴
即係草冠要靠普攻磨死花姐
因為D技一定比人cut
想問下邊下先係真首抽
有無開局建議
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞