[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [9]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
咁你千血3點算
努力挖應該都有 2,3千既
同問
有成125石
我都係呢隻
仲有咁多!?睇黎你以前真你 歐得好緊要喎 又崩藍 又G4 力柒 春水 乜都有

忍吓手 等千血先allin啦
仲有咁多!?睇黎你以前真係歐得好緊要喎 又崩藍 又G4 力柒 春水 乜都有

忍吓手 等千血先allin啦
新acc 係多石 D
歐王可恥
山本個pool追唔到 今日張金卷中咗 嚇左一跳 可以唔洗棄驚 終於有隻技屬用
一言難盡 因為次次都唔同
因為殺手效果係3倍 所以留意返敵方殺手同所屬
盡量簡D無剋你所謂而你又剋佢所屬嘅角去打
大路嚟講個組合就係 強攻角 > 普攻角 > 大技角
強攻擺頭拎嚟加快個流程>普攻角擺手尾>大技角保險線
試下有無咩角啱打個次繼承 總之頭2隻角可以carry到頭4map或者3map入到王關就當嬴
入到王關是鳩旦開個大技清場

https://www.youtube.com/watch?v=h1kBOLnCshU
比條片你參考下
試用過月島,真係唔錯
反而浦原就差左d
浦原呢個配置係Auto繼承嘅神器 好似技崩藍咁
要點配??先可以auto
一言難盡 因為次次都唔同
因為殺手效果係3倍 所以留意返敵方殺手同所屬
盡量簡D無剋你所而你又剋佢所屬嘅角去打
大路嚟講個組合就係 強攻角 > 普攻角 > 大技角
強攻擺頭拎嚟加快個流程>普攻角手尾>大技角保險線
試下有無咩角啱打個次繼承 總之頭2隻角可以carry到頭4map或者3map入到王關就當嬴
入到王關是鳩旦開個大技清場

https://www.youtube.com/watch?v=h1kBOLnCshU
比條片你參考下
片中有示範無金賓周得0 0 0都可以auto
等我下次繼承試下先
節日一刄勁?
點解最新三隻角色 仲未有評價 想重刷

本身有咩角先 , 貼黎睇下
有2隻技山本 邊隻先
本身得 山本 之後ALL IN 呢家個新池BOOM左 所以想重刷

本身得 山本 之後ALL IN 呢家個新池BOOM左 所以想重刷

唔好講話勁唔勁先
你角少又無晒石等千血三
重刷都應該係必要
所以都決定左重刷... 但不知刷 劇場版池 定呢個池好

唔好講話勁唔勁先
你角少又無晒石等千血三
重刷都應該係必要

刷自己鐘意個隻啦
我覺得分別唔大
最緊要留多d 石
想問fb 係唔係 解唔到綁 唔該

唔好講話勁唔勁先
你角少又無晒石等千血三
重刷都應該係必要

刷自己鐘意個隻啦
我覺得分別唔大
最緊要留多d 石
想問fb 係唔係 解唔到綁 唔該

以前係, 而家唔知
3新角食評
一刃 :
型 但對比起另外2隻就...手感柒到爆 都唔就手 唯一可取之處係個特性同所屬

月島 :
幾正嘅萬用角 簡單D講就係一隻就好又好用嘅E卡聲千卡 又可以瘋狂弱體 唔錯 作為普攻角都OK
但初初見佢以為PVP OK 點知原來麻麻

店長 :
見到個特性可能會卻步 但佢已經係3隻入面嘅大獎 有buff有痲 強攻double hit
auto繼承嘅強力好手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞