[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [9]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
屌 仆街喇
出一刃
一刄似大獎 希望係勁野
幾型
格劍對象
睇埋今晚直播3隻格劍之選如果再答你
射晒比山本
冇晒貨仔
提提大家 今次個WD係有11隻5*(3新8舊) 不過3隻新角既抽中機率係高過另外8隻舊
仲有樣好撚仆街嘅野
各位諗下因咩事3月31前一星期直播要請rukia聲優
仲要係大型直播 唔同平時例行個D
千柒要比打面啦
一護 路基亞 大白?仲有件係?
霸體全冰
修兵聲優...常客嚟
唔洗點理 最搞笑係隻GAME出咁多年請足咁多年 都唔出隻新嘅5*69比佢
出卍解
同埋千血第1彈直播都有請一護同69聲優
所以唔洗理呢2件 白哉都出咗千血角 又係唔洗理
比D空間大家FF下另外2隻係咩
想問下首抽步驟係咪咁
第6點條link係邊度搵

首抽教學:
OP可跳過(an:禁返回鍵 ios:home button 縮細再開)
1.新手教學(第一話)
2.唔洗石嘅第一抽(只會抽到3/4星)
3.新手教學(第二話)4.叫你綁Facebook AC [刷完首抽確定開局先好綁,否則你又會問點先可以解綁]
5.打第三話 , 然後關APP
6.手機BROWSER開招待LINK,禁ゲーム開始入GAME,有25石
7.去右上角禮物箱收石,應該有75石
8.去浦原商店直接抽三下
漫畫都冇出現過既卍解
係就跌晒眼鏡
想問下首抽步驟係咪咁
第6點條link係邊度搵

首抽教學:
OP可跳過(an:禁返回鍵 ios:home button 縮細再開)
1.新手教學(第一話)
2.唔洗石嘅第一抽(只會抽到3/4星)
3.新手教學(第二話)4.叫你綁Facebook AC [刷完首抽確定開局先好綁,否則你又會問點先可以解綁]
5.打第三話 , 然後關APP
6.手機BROWSER開招待LINK,禁ゲーム開始入GAME,有25石
7.去右上角禮物箱收石,應該有75石
8.去浦原商店直接抽三下

個教學舊左, 不過差唔多

試下work唔work
https://game.bleach-bravesouls.com/static/contents/ja/invite/index.html?code=tafk05azr0jo5wqq&share_type=other&campaign=1&user=26170333&locale=jp
黎緊係唔係出小說講佢?
yup 不過唔係嚟緊 好似連載中? KLab上年直播有讀過 可能會出
https://www.youtube.com/watch?v=AehvGj5efGg
WD 格劍之選 3新角gameplay
自己拉去中間搵
之前睇唔知咩網話好似4月出小說
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞