[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [9]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
4次單抽中東仙

可唔可以講多d隻柒冠點裝備
500石 射場 山本 東仙
食屎啦你
500石 射場 山本 東仙
食屎啦你

我都試過千石全金光架
封面個3隻好撚難中
同花姐/速劍/山本一樣玩法 普攻角 sup就all in減傷
不過我建議唔可全部extra都係攻 有1件係40血 or 隊長服80血 可以磨死花姐
隻山本係咪變左pvp速劍終結者
一定係 但同時 都多返人用6手同1700剋返技山本 就好似花姐同草冠1800嘅關係咁

另一方面 如果無buff的話 2隻本來差唔多嘅角 有buff個方面就會嬴
姐係
山本打花姐 花姐有buff 咁山本死硬 但2方都有buff就可以55波下 所以我都仲會建議用速劍

加上仲有隻世一煩膠 草冠 打乜隊長都可以 一個唔覺意仲冰鳩埋你

而家PVP組合會多變 輸嘅機率都會高咗 我都要觀望返幾日先

可唔可以講多d隻柒冠點裝備
同花姐/速劍/山本一樣玩法 普攻角 sup就all in減傷
不過我建議唔洗全部extra都係攻 有1件係40血 or 隊長服80血 可以磨死花姐

有無巴打可以介紹下呢個係咩黎
可唔可以講下毒佬有咩勁
中左最唔想要果隻
完成每日指令3000次(以日服同國際服黎計),完成左就可以領取報酬
但要注意當報酬內容決定左之後48小時都唔攞既話就會冇得再攞
Thx bro
柒冠同小雨出奇地煩
成日都唔覺意就反艇
成個pool除咗山本毒佬同銀城之外全部都出晒嚟
屌拿星偏偏想要嗰隻唔嚟
抽左幾多
負皮 1250得隻東仙
抽得1250仲想點
對手就好易冰鳩你 ...
你就 5 場左右啦 應該冰到人一次既
Ching 你中曬3隻定點
我都抽左5000幾
冇野 我睇到了
我又係5000石最後想放棄先中山本

我第1、2、4抽都係中涅隊長
都未試過4抽中3個5星

最後成手銀城 得一個山本同東先
我一過十連連中2你毒佬 之後東仙同山本都係5000幾先中
我連銀城都冇
600石1銀城1射場
本身已有銀成,當攞射場個50+75石
課左張五星卷中左柳之花個副隊長(本身已經有2隻
琴晚臨訓前頂唔順用咗250石10抽,一野就抽中咗山本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞