[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第2彈 [9]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
睇來無人有興趣
好似呢隻スターク啲技先似返套嘢入面啲技,舊攞劍嗰隻怪怪哋咁
等緊你評論
唔知點解但對節日角色冇乜興趣
模組睇落好似仲好勁
直播大技秒唔到依點有少少在意
我建議抽嚟緊10號會出既WD pool 不過唔知你對呢D異服節日角有無興趣 會唔會反感
如果會 建議你而家可以抽劇場版個個 另一把冰撚丸個個pool 或者 2刃碎瘋響河
都要提一提你 今個月尾極大機會出千血第3彈 建議你抽完首抽就唔好再亂掉石
唔係剋屬 空裝 無剋殺手 唔係大技角 秒唔到好正常 其實
雖然原著最尾真係拎劍...但KLab整個隻太柒 強攻柒 大技柒 習得技配置柒 連數值都柒
得把劍靚
其實初初見到都會抗拒 不後來見D效果越整越靚 D角又唔係廢 都慢慢接受咗
力巴食評
月島是否上位異色大白?
唔係都700幾攻咩
今日3點第一眼睇完月島 印象係 : 千血E卡聲千卡
不過睇完片就開始覺得隻野痴撚線 再睇返D技就開始覺得隻野好癲
的確係有上位異色大白feel 比佢好好多

普攻20%特性 實際過滿血20%全傷害
同時 習得技有40%普攻傷加成 加上佢攻擊都有731 佢可以作為普攻角用
最癲嘅係除咗招盾 全攻擊有弱體 鳩出普攻搏弱體都好過癮 仲要係遠程
普攻又快又大 殺手又係廣泛應用嘅破面

而佢強攻傷害加成都有40% 算OK 大技又double hit+弱體 可以做埋核彈角 用途廣泛
最重要嘅係 佢所屬係人類 姐係無殺手剋到佢 拎去auto繼承一流
諗落 佢仲可能做埋PVP角
點解話佢柒係因為 佢攻擊747仲低攻過早佢一個月出嘅750攻 水著リルカ
屌你 一個人類pussy拎水槍都高攻過佢啵
好淫 好想抽隻心春比花J
250就好啦 就算唔中意月中格劍都好 月尾都好值得人留石
刷1次首抽要成粒鐘
開波仲要得2抽
刷1次首抽要成粒鐘
開波仲要得2抽

5分鐘一次 , can skip load
點5分鐘1次
係咪唔使Del apps
不了 留番千血3, 已經唔係得好多石淨 上次山本抽左差唔多6000
千血番炒pool係咪通常一完左即刻有得炒?是關我覺得6%好伏
你可以參考返上次電影pool
呢D限定角就係咁 順住下面個次序出
1. 一星期 6% 3新6舊pool
2. 3日 1新2舊角pool X 3(3隻新角所以開3次)
3. 一星期 3新3舊 3%pool
如果係節日新角就無咗3個步 直接1 2完場
今次格劍大獎係月島
1刃 J到出血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞