[1月新番] OVERLORD II 集中討論 2

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
其實小紅帽歸唔歸安莉管
王之軍勢入面都有幾隻小紅帽
作者講過同LV不過裝備技能有唔同
小紅帽<<<村姑無雙
有冇人知動畫第8集=小說第幾集 之前有追小說 不過唔記得左
第五卷 王國好漢(上)
第四章 好漢齊聚
一拳打到變左血霧
唔該晒
我都係,唔係最強,但有氣度、城府、實力
今集好趕,無晒心理描寫
但係5集做到小迪打飛飛仲趕
會唔會做到塞巴斯打完六臂就完
無可能,片頭有小迪放完火同飛飛打,點都做到完
唔會掛
09 - 拆雞竇
10 - 親生仔扮安茲審問管家>條女正式加入大墓地>最尾被捉走
11 - 鋪排(大量cut對白同心理戲)>秒殺六臂
12 - 打蟲妹>飛飛救場>迪米vs飛飛第一戰
13 - 集合>迪米vs飛飛第二戰>播ed>ed鋪第6卷過場控制左八指或者直接見到愛雪佢地4個準備入侵
佢好正咁
睇左少少劇透
但佢係小說戲份多唔多?
有時會出黎講2句
主要都係今季動畫(5-6卷)佢先多戲份
尾2集應該最多
呢集已經迷緊飛飛
趕到仆街喎
2兄妹傾計都有掛傾啦 仲要叫戰士長出黎行行企企 呢季應該幾趕
唔會掛
09 - 拆雞竇
10 - 親生仔扮安茲審問管家>條女正式加入大墓地>最尾被捉走
11 - 鋪排(大量cut對白同心理戲)>秒殺六臂
12 - 打蟲妹>飛飛救場>迪米vs飛飛第一戰
13 - 集合>迪米vs飛飛第二戰>播ed>ed鋪第6卷過場控制左八指或者直接見到愛雪佢地4個準備入侵
趕到仆街喎
09同10 應該會擺做同一集,拆竇都唔係打好多,秒六臂應該都係做半集,跟住集合,13就做打鬥 唔好cut太多獨白
2兄妹傾計都有掛傾啦 仲要叫戰士長出黎行行企企 呢季應該幾趕

cut晒佢
一係好似第4集咁玩急口令
話唔定最後一集做48分鐘 足本版
好似rewrite第一集咁
親生仔係邊個?
黑歷史
屌 明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞