[1月新番] OVERLORD II 集中討論 2

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
睇到今集塞巴斯講既野,諗緊有邊個會勁過佢
小迪,雅兒貝德,甲蟲,露貝德,親生仔,夏提雅,馬雷,亞烏拉,塞巴斯應該點排
第七卷果班蛋散
露貝德
夏提雅
馬雷
雅兒貝德>塞巴斯>科塞特斯>雅兒貝德
亞烏拉
小迪
雅兒貝德唔係防禦特化咩,邊有得打
親生仔呢
小迪,雅兒貝德,甲蟲,露貝德,親生仔,夏提雅,馬雷,亞烏拉,塞巴斯應該點排
露貝德
夏提雅
馬雷
亞烏拉
小迪
雅兒貝德唔係防禦特化咩,邊有得打

設定上佢三個屬性係互剋
露貝德
夏提雅
馬雷
亞烏拉
小迪
親生仔呢

copy四十一位無上至尊能力 80%
理論上係最多技用 應對最廣 加上高智力
佢好似可以用埋倉庫啲道具
最新中文岀到12卷
但樓上話mk已經斷左貨
13卷日文4月尾岀

變成個大墓地性能最強既細妹再用最強既裝
我意思係對夏提雅
請問索留香第一季邊集殺人?
印象中有吸手波,想重溫
請問索留香第一季邊集殺人?
印象中有吸手波,想重溫
係,好正,好想一手擠落去

真係吸手
有得同個胸融為1體, 係幾抵死(worth dying for)
唔該樓上咁多位師兄
未試過睇得咁爽出現真吸手波
但我極討厭佢出賣管家 ,居然反抗直屬上司?對眼又死魚,唔調教唔得啊
btw 望過小說但又好似無話d女僕勁like 管家(佢真係好型又溫文有禮 )
六個女僕佢人氣最差
蟲女僕
邊到慢
呢集趕頭趕命
應該會係史上少數可以拎正版換聲優既角色
唔該樓上咁多位師兄
未試過睇得咁爽出現真吸手波
但我極討厭佢出賣管家 ,居然反抗直屬上司?對眼又死魚,唔調教唔得啊
btw 望過小說但又好似無話d女僕勁like 管家(佢真係好型又溫文有禮 )
六個女僕佢人氣最差
蟲女僕
應該會係史上少數可以拎正牌換聲優既角色undefined
個兩條友下集應該拎便當
好撚緊張啊屌 快D出下集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞