[CARAT] SAY THE NAME!! SEVENTEEN 17 討論區 (5) 2018.02.05 고맙다 CB大發 #hoho#

1001 回覆
15 Like 12 Dislike
大家新年嘅利是錢預定比17仔啦
就嚟成份糧都預定畀佢地喇
我屌你老母
有無人去日本個CARAT CAMP
[100초] 100초로 보는 세븐틴 SEVENTEEN 好短呀100秒
https://www.youtube.com/watch?v=Li0GOxzv1qo
跟尾狗跟到過嚟

我係潛水Carat出黎say個Hi
想問下其實呢到其實巴打多定絲打多

基巴,本命Joshua
你個名
Hello 本命就係我個名

Between正式宣布日本出道
【Dispatch】[SEVENTEEN將於5月30日在日本發表首張迷你專輯,正式在日本出道]22日晚,#SEVENTEEN# 在日本橫濱舉辦了演唱會,表演結束後成員們對粉絲們說"要一起追尋我們的夢嗎?SEVENTEEN要在日本出道啦".隨後SEVENTEEN日本官推也發布消息稱,SEVENTEEN將於5月30日發表首張日文迷你專輯.

補返個新聞先
祝17韓國日本都大發
佢地對日本興緊嘅野都好有sense
次次準備啲嘢都好撚正又有心機
上次扮啲搞笑梗又係,好鬼可愛
新飯留名
新飯LM
JOSHUA好正
好開心Shua有咁多人鍾意
不過Joshua真係成個教會oppa咁
間唔中又毒舌
的確好吸引人
不過Joshua真係成個教會oppa
間唔中又毒舌
的確好吸引人

我覺得佢只係出面同對住外人靜
有啲人講過話佢應該係聽野要用韓文諗返做英文,
講野又要用英文諗返韓文, 先反應慢咗

基巴,本命Joshua
Hello 本命就係我個名

DK都幾正,不過我本人鍾意啲細粒啲易食
不過Joshua真係成個教會oppa
間唔中又毒舌
的確好吸引人

我覺得佢只係出面同對住外人靜
有啲人講過話佢應該係聽野要用韓文諗返做英文,
講野又要用英文諗返韓文, 先反應慢咗

岩岩睇左weekly idol好好笑,想睇知秀做表情估字但vocal team無出佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞