[CARAT] SAY THE NAME!! SEVENTEEN 17 討論區 (5) 2018.02.05 고맙다 CB大發 #hoho#

1001 回覆
15 Like 12 Dislike
係度借一借樓
有冇carat想睇con但係未買飛啊?
我有980位 二連
想低過原價放
自己都係追星狗 唔會呃人的 可以面交一手交一手
https://t.me/boutyouu
Part switch version 어쩌나好得意
https://www.instagram.com/p/BnBNjTdFsqg/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=15kqc0nxd1l8x

[請廣傳]有無Carat係9/8 3pm - 25/8 10pm買VIP門票?無論係公開定內部都可以去消委會同海關投訴。因為D.Show個講二選一福利嘅post係9號3pm post,到25號10pm改,所以要呢段時間買嘅VIP門票先受理。

而家好需要呢班Carat企出嚟先可以立到案。大家唔可以就咁放過主辦,今次嘅福利係要2700人每個畀多400蚊,總共過百萬先有,當中會有2100人咩都無,同埋第二輪抽獎抽到綵排嘅人都無得睇,得簽名poster/album補償,完全唔係嗰回事。

主辦多次反口,又唔公平,大家真係唔可以就咁就算
真係好賤格
大家真係唔好覺得400蚊好少事,因為有成2100個人咩都無,嗰度總共84萬架。唔好覺得自己仲細個,報嚟都無用,當向咗投訴消委會同海關投訴,佢地就要正式開case跟進,同有責任講返跟進到去邊。
佢頭先出咗新福利話要分兩輪抽 因為第一輪可能抽唔曬所有名額 但彩排係喺第二輪抽之前就要入去睇 所以如果第二輪先至抽到彩排嘅話就可以“優先”抽到中文版碟或者簽名海報
痴撚線真係
我諗都係 否則佢無可能要推出第二輪
同埋如果佢第一輪好快就抽曬佢就好撚大鑊
講到尾其實VIP姐係用幾百蚊買咗張抽獎卷咋
個優先買周邊真係多撚謝哂主辦呀,我就要睇返剩係VIP都2700人會有幾優先,同埋啲周邊都要畀錢買架,講到係送咁。所以我唔諗住買周邊,完全唔想再畀錢個19主辦賺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞