沈陣營第九十三期 - 沈門同仇敵愾,聲援大師著燈

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
獨生細個好似得到所有資源 但係
https://lihkg.com/thread/542582/page/1?ref=web

見到呢個post 有d 唏噓同同感
阿爸阿媽供左我出去讀書,都唔知要幾耐先還得番筆學費俾佢地
我計過,學費果筆錢早幾年係可以當三成首期咁俾
頭先去屯門市廣場食晚飯,自從師父走去撈底美金,冥幣升到吧吧聲,周X福、六X嗰啲珠寶金行全部自由行塞滿晒

屈臣士、萬寧、卓越、莎莎嗰啲更唔使講,對比之前冥幣9算港幣印象中多一倍人,根據彼得林區選股策略

可以搵吓相關股票睇吓有冇得諗

師父再撈底仲有得跌,我怕咗佢已經換晒足夠找數冥幣,真係玩撚死啊

港幣弱對零售業有幫助,由其做強國自由行生意嗰類舖頭

之前冇諗起,今日去食晚飯經過先諗起

朱律,你係人材黎,我係你父母都以你為榮,呢啲錢根本買唔到

大師keep住睇淡,個市回都唔識回

神圖呀
瀨足4441點
統槍,要控制節奏,打頭,腳,最有效,拮三吓,放炮,後撤,打擊效果最好,橫劈打頭有暈眩效果;都係果句,千祈唔好貪刀,見怪物有動作或者攻擊一定要拉盾或者後撒回避,你夠熟嘅話最好做到收埋槍迴避,咁就招式多變好多,記著,打暈隻怪先好出龍擊炮因為要儲時間太耐,打完記得磨刀
當年2g玩銃槍 唔知仲有冇參考價值
識用X嗰零點幾秒避招就得(好似好廢話 ) 嗰時裝迴避性能可以延長嗰零點幾秒
同埋隊完嗱嗱聲收刀 因為我自己唔會點用盾擋 主要靠碌
弓就對新手好控少少因為可以拉住黎打但攻力比較弱,打啱屬性同識打貫通另計
件裝有迴避加2直頭係屈添吖碌勁遠
[quote

[

神圖呀 [/quote]
最鍾意都喺3萬點嗰張
依家剩係用操蟲棍
好撚勁
我用弓限時內連白速龍王都打唔死
未用過,揾日試吓
慢慢嚟,記得支弓造之前睇吓佢有乜屬同儲幾格有咩彈打出嚟,貫通就𣈴頭通到尾,散彈就近爆佢,打普通就拉遠打
召蟲打頭打身打尾
開無雙
仲可以瘋狂跳起騎牛牛順便避招
又可以遠距射蟲加debuff
咁真係幾屈吓喎
用緊劍斧,成日要轉mode,未上手
主要係要瞄中唔同部位唔係咁易
要好熟隻野d動作
但係熟左之後根本唔會出事
因為碌棍仲可以補血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞