沈陣營第九十三期 - 沈門同仇敵愾,聲援大師著燈

1001 回覆
13 Like 2 Dislike

師傅火中取栗,刀口食熊仔餅嘅能力不是蓋的
頭先去屯門市廣場食晚飯,自從師父走去撈底美金,冥幣升到吧吧聲,周X福、六X嗰啲珠寶金行全部自由行塞滿晒

屈臣士、萬寧、卓越、莎莎嗰啲更唔使講,對比之前冥幣9算港幣印象中多一倍人,根據彼得林區選股策略

可以搵吓相關股票睇吓有冇得諗

師父再撈底仲有得跌,我怕咗佢已經換晒足夠找數冥幣,真係玩撚死啊
各位435小股東等派息,肯定增加,單上水中心做強國自由行生意夠晒加租
300點跌嗰日師父熊仔搵到食

港幣弱對零售業有幫助,由其做強國自由行生意嗰類舖頭

之前冇諗起,今日去食晚飯經過先諗起
都幾難強,美元睇勢頭年結埋單估緊會唔會跌多3%,弱美元變成樣樣嘢貴,香港靠入口嘅,

油價升更加影響晒衣食住行,統計署就年年都1.X~2.X%通脹率

屌佢老味就係比大公司用嚟參考加人工用嘅啫,實際上可能係4%,所以永遠覺得錢唔見使

有人話最唔值錢就係錢,我越嚟越覺得有道理
無引擎聲嘅車
UBER 冇左免稅
屌 頭先帶隻貓睇醫生 uber call左架tesla model s
靚到。。我幾時先可以賺到錢買車 車老婆仔女老豆老母去玩
TESLA 冇左免稅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞