[Switch/3DS機主討論區]| Nintendo Labo - Make, Play & Discover - |(73)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
屌你老母又係你地上面講先既,依家走黎屌我你無撚病呀成日以為自己任豚大佬咁架喎
呢個呀,任豚區大家姐安心魚
佢麻甩佬黎
平時你點樣針對我都算
今次明明係你地講先
On9,咁嗰個post入面有無人提任豚兩隻字呀?
連個任字都無呀,死蠢
依度話好多任豚入嗰個post就代表你要on99走去嗰個post做白痴野
死蠢,用下你個豬腦啦,定你本身就無腦呀?
魚又唔識釣,講野又無邏輯,討論又唔做功課
話你蠢都侮辱左個蠢字
你針對就針對啦,我淨係講左句任豚防空洞就喺度發癲,睇醫生啦仆街
成日亂咁鬧人,個個比你鬧走晒
即係淨係你地認證過果啲先比講笑,我就做乜都錯既
無direct都有花生食
前面講完無邏輯唔做功課就即刻示範
我幾時成日亂咁鬧人?鬧得最多都係你一個
點解呀?就係因為你未學行先學走
最基本邏輯思考同資料搜集都唔學好,就學人搞引戰
喂阿四(一直是一隻豚),記得掃返走D花生殼啊
都唔知你咁大反應走黎開名話我做乜,講句笑無傷大雅唔明有咩咁大不了要公開鬧我囉
[img]hf[/mg]
無direct都有花生食
喂阿四(一直是一隻豚),記得掃返走D花生殼啊

掃地啦
拿,我今次唔假膠講幾句認真野啦

呢度個個都會笑自己友係任豚做笑料既
我明你係講笑,同時都釣到幾個正評

至於安心魚罵你其實都只係積埋積埋一次過爆
單睇今次件事我都認同安心魚火爆左
但係安心魚都係唔想你出醜比遊戲台D巴打笑你
記唔記得我年尾個任豚柒事POST 你係呢個POST柒都係得我地會笑
你出到去柒就比人CAP圖笑到上網典架啦
對於任天堂有唔明既地方可以多D GOOGLE同埋對我地發問,我地唔會個個都咁惡罵你既

BTW我地呢個POST既任豚都係資深漁夫(例:S_ROBETO)
對佢地黎講笑任豚就要釣得高技巧D
既然個POST無人講任豚你要釣魚就要引導到個話題
而唔係DUM低句說話就走左去

夜啦,你地好去訓啦
你睇多D 01749 S_ROBETO 小出佑介 CHOK人 安心魚係遊戲台D留言就明呢度D人係點釣魚架啦
脫任了
不釣魚了
收皮啦,打你既mhw啦 唔好逼害我索
其實開依個Post都係想釣魚
好似係
一直是一個漁夫
屠夫先真,斬到D任豚一碌碌
睇咗咁耐一直都唔明點解可以用ps4嚟令到自己好似高人一等咁。其實唔理你用咩機玩game, 你都係打緊機姐, 唔通你玩ps4嘅人生就成功啲? 咪又係逗緊萬零兩萬蚊人工朝朝要走去迫地鐵 我就話switch 同ps4兩部都垃撚圾。基本上打機最正嘅一定係pc. 除咗mario kart, splatoon 同mhw依3隻多人玩嘅, 有邊隻game 係多人玩但PC 玩唔到?
呸 劣質魚餌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞