[Switch/3DS機主討論區]| Nintendo Labo - Make, Play & Discover - |(73)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
中文得強國用?
就算係賺強國, 等於屈服??
marioxxx又係乜
賣Switch 購至8月
有盒有火牛線有case有駁電腦舊野
無單 無hdmi 無手把
連marioxxx game1隻
共$2200

tg: fongmankin
冇手制賣乜鳩
無手把到底係無grip定無joycon

無單都夠膽死出價到2200
就快31號,

係咪會打破direct mini 20日內一定有direct嘅傳統
之前條友話自己get錯野 澄清佢無證據話2月有direct喎
俾MH嚇到改口

可能要到三月,NS一週年先有

之後6月E3
駁電腦舊野
USB線
遲d綠帽中文官方價錢幾錢?想訂定
Super bomberman R
<br/>聖剣伝説アイスライスコレクション
<br/>Btw,聖劍remark制作人早排話聽到fans既聲音
考慮ns版
<br/>考慮咋
又一次証明我任專出良心game,ps4等等既奶粉作賺夠就黎出俾我任
呢d手機game黎架,人地唔當你係game呀
Xenoblade Chronicles 2
£29.99 (332.213334 港幣)

https://www.amazon.co.uk/Xenoblade-Chronicles-2-Nintendo-Switch/dp/B01MZ94DLA/
但注意歐版好似無日/中文
任豚驚了,走晒入去個”無興趣MH” post
屈Dee真係好低質,無端端響個完全無關既post講任豚
講過好多次,唔識釣魚就唔撚好釣,成個弱智咁真係見到你都眼冤
有冇人知wolfenstein2幾時出?
2018, more info coming soon

d game出係老任d低b機度賺唔到錢
老任fans d都市傳說 成日話好快出堆大作
點知都係一堆低b game多
知自己d 機又廢又低b重夠膽串咩
上面有人放switch 我諗佢係想買對家部機同個隻呢兩日一車車人排隊買既勁作
個隻game如果出係老任d低b機度一定冇咁熱鬧
入任豚post屌部機垃圾係咩玩法
唔岩玩咪走
正義使者既野你識條鐵
入任豚post屌部機垃圾係咩玩法
唔岩玩咪走
人地忍左好多年先射得出咋,體諒下人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞