[Switch/3DS機主討論區]| Nintendo Labo - Make, Play & Discover - |(73)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
normal 搵得116,差4個唔知係邊,無睇攻略
(我買Ps4多數都係咁用

同一句說話play好多次後覺得好煩
買xbox one s仲抵wor
殺耳達係咪已經可以用中文玩?
要update定點?
唔係
2月1
要UPDATE
問題Ms唔會俾錢落稿
Chromecast + 電話
1 2先好玩
BTW
幾錢
Crowd funding project announcement
咁應該冇人理
第1、2點宜家d 4k電視內置os都做到啦
1. Chromecast / AppleTV 攪掂
2. Chromecast / AppleTV / SmartTV 攪掂
3. 師奶睇韓劇邊洗買碟
4. 賣點係已經連續半年送垃圾
早幾年個隻手機game 真係不了
呢D game唔用mouse 邊好玩
『薩爾達傳說 曠野之息』宣傳影片 (香港)
https://www.youtube.com/watch?v=jXbtGKC1CsI
https://blog.moneysmart.hk/zh-hk/uncategorized/%E5%A5%B3%E4%BA%BA%E8%B2%B7ps4%E5%8E%9F%E5%9B%A0/

Sony落廣告真係好全面
<br/>買xbox one s仲抵wor
<br/>問題Ms唔會俾錢落稿
<br/>第1、2點宜家d 4k電視內置os都做到啦
第一,二點直頭反智到爆,叫人打網址
個Youtube app又唔見得好用過人,又用唔到倉頡打中文,一部電腦做哂既野要用部咁唔方便既機黎做
早幾日摷返部wii出黎,見連登冇wii post,諗住話晒nintendo一家親 依度應該有人玩過 有冇人玩過wii既dance dance revolution hottest party? 有冇得唔用手掣玩,淨係靠跳舞氈
唔好話 Wii,Wii U 都冇人講啦
想出機 想問大家買Mario 個同捆抵唔抵
普通淨機2340
睇下扣完機價仲有幾錢就知抵唔抵
姐係唔抵
貴少少換紅色制/靚盒
睇你覺得值唔值
唔考慮價錢可以考慮埋mh版
機身有暗花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞