[Switch/3DS機主討論區]| Nintendo Labo - Make, Play & Discover - |(73)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
呢隻究竟幾時先出,講左成年都有
之前7月係衛訊買左呢部$799, ok好用
http://www.eprice.com.hk/mobile/intro/5487/leeco-le-2/
direct
打個底先,聽resetera班insider講,wiiu port陸續有黎
間廠破產仲買
anything but大三廠
direct
打個底先,聽resetera班insider講,wiiu port陸續有黎
仲有咩port 除左Bayonetta 2

我覺得要等NS一週年先有direct
畢竟MHW太過鋒芒要避下
理得佢, 用落冇事
關咩事,月月都有大作啦之後
不過我諗e3前direct既第一方新作應該得fe,
加堆port,聽講大亂鬥同new super mario bros
而metroid 4就聽講係笨大整緊,相信係其中一隻worldwide exclusive (當初傳18年春夏會有3隻)
2月乜都無淨係得gta已經夠
NS 同 PS4 官網有寫
Ps4都有,btw關笨大咩事
direct
仲有咩port 除左Bayonetta 2

我覺得要等NS一週年先有direct
畢竟MHW太過鋒芒要避下
一頁頭版卡比咪一9樣 唔洗避啦

講得岩
我估
3D mario world, Captian Toad, 零
想睇非冷飯的獨佔啊
根本好難,老任仲未有牙力可以叫三廠放棄ps4
仲有一個可能既,就係以前出開3ds果種廠佢地唔會出ps4既,咁咪有機會,不過佢地既技術能力就有待考察啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞