[Switch/3DS機主討論區]| Nintendo Labo - Make, Play & Discover - |(73)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike

任豚顫抖未
潛水先...
https://s.famitsu.com/news/201801/25150473.html

連呢啲冷飯都過100萬,雖然係咁多隻加埋
咁多人出 PS4
ニンテンドー3DSバーチャルコンソール『ポケットモンスター クリスタルバージョン』は本日配信開始です。
想問下如果我個mon係DVI頭, 咁可唔可以買個HDMI-DVI既轉插頭黎用令個MON可以出埋聲?
簡單嚟講: 唔得

其實就唔係唔得
不過所有嘅DVI標標準不論analog定digital都唔包括傳聲, 所以你要用有3.5mm output嘅轉頭
個moon有另外audio input插switch個3.5就得, 不過有機會有ground loop雜音
好撚驚
放工開MHW定下驚
但係個MON有得比我較音量, 但係冇3.5MM頭俾我插
冇野了, 原來有3.5MM既窿
覺得個3.5底噪都幾勁
試過直插喇叭d 聲好難聽
而家都係hdmi 再mon 出3.5去喇叭
觀點與角度
買唔買earth wars
美版減價marvel lego 會唔會有中文字幕
下次開post標題應該要改做 “Switch/3DS機主討論區,只限討論Switch/3DS”,咁就先算係 真.機主post

機主討論區 呢幾個字喺連登比老屎忽搞爛哂,任何post只要有果部機入到機主討論區都可以講唔相關嘅嘢,因為係機主就得
第一眼以為出重製
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞