[Switch/3DS機主討論區]| Nintendo Labo - Make, Play & Discover - |(73)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
我發覺以前好多GAME都係
易上手但好難好撚勁
例如PKM.EXE咁
爆機好易,之後同人PVP或者沖時間先知咁撚難搞
有冇同我一樣想洛克人EXE重製
最想玩返 EXE6 細個拎部GameBoy出愉景新城樓上有 EXE6比賽識到啲勁人同我一齊打埋裡關科魯迪 同埋連太陽之新星亂入
易上手但好難好撚勁
例如PKM.EXE咁

EXE應該難啲
因為對上仲有Zero比EXE更經典
border break同三國志大戰都係街機好玩好多
exe真係算經典
好特別既玩法
其實唔少街機移植都一定冇街機咁好feel
有時都係過下手癮
細個儲起啲零用錢就係為咗買攻略書爆機 勁咗就去搵其它人挑機 而家online打機方便 反而出街同人駁住條線對戰已經唔會再見到
Wii U好似係有隻模擬器可以玩返 (冇WiiU) Switch都出會好心足

我接觸比較多係 EXE同流星洛克人 應該無續作 但好想有得玩返 部NDSL已經差唔到電開唔到
大村紙業(株) 1,400 +300 +27.27%
D紙皮係佢?
有冇同我一樣想洛克人EXE重製
最想玩返 EXE6 細個拎部GameBoy出愉景新城樓上有 EXE6比賽識到啲勁人同我一齊打埋裡關科魯迪 同埋連太陽之新星亂入
易上手但好難好撚勁
例如PKM.EXE咁

EXE應該難啲
因為對上仲有Zero比EXE更經典
Wii U好似係有隻模擬器可以玩返 (冇WiiU) Switch都出會好心足

我接觸比較多係 EXE同流星洛克人 應該無續作 但好想有得玩返 部NDSL已經差唔到電開唔到

00後
佢地股東應該笑到gap gap 聲
98年 啱啱好經歷過拎住GBA出街打機既一代 最近行街見到隻洛克人EXE即刻買返個回憶
Mark Brown - The Legend of Zelda: Breath of the Wild's dungeon design
https://www.youtube.com/watch?v=GudeeRVNo5U
都係唔明

其實歐版同行版既mario rabbids係咪無分別

都係有中文字幕同埋一樣既話語音?

點解價錢差~80hkd
不嬲大部分行貨都貴啲
唔該
Ken Watanabe Joins Ryan Reynolds in Pokemon Movie 'Detective Pikachu'

巨星雲集
Director: Rob Letterman (Goosebumps)
Writers: Nicole Pearlman (Guardians Of The Galaxy) and Alex Hirsch (Gravity Falls)
分別係
如果唔好彩餅帶買番黎壞嘅 行貨應該有得上任天堂換?
有冇人個joy con 唔㩒制都可以推到出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞