(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四。

1001 回覆
694 Like 18 Dislike
我識幾個肥婆成日荷爾蒙失調搞到無m到或者隔幾個月先黎一次,樓主可以諗吓寫芝芝以為自己有咗
屌你老母 可唔可以寫肥芝沖涼啊
好撚想嘔啊
沖少一日涼都覺得自己好污穢 點解有人可以咁多日唔沖涼

無試過超過24小時唔沖涼
通常一日沖2次涼

試過冇沖涼洗頭
第二日都頂唔順
我識幾個肥婆成日荷爾蒙失調搞到無m到或者隔幾個月先黎一次,樓主可以諗吓寫芝芝以為自己有咗

處都無破
聖母咩屌
我係聖子都唔想係垃圾瑙到出世啦

處都無破
聖母咩屌
我係聖子都唔想係垃圾西到出世啦
live 左 食飯照睇no problem
Sor9上次㩒錯制post咗出黎
劣作

我係芝芝媽咪,芝芝一直係我命根,我四張嘢先生到佢出。可能我係高齡產婦,我生芝芝果陣,我差啲難產。

佢出世果陣,得4磅,果刻,我好心痛,我對住瞓喺氧氣箱嘅芝芝講,我會永遠保護佢、錫晒佢,為咗佢,我可以殺人。我老公話我癲癲地,叫我睇醫生,即刻俾我屌到收聲。由果日開始,佢唔敢再話我癲。

芝芝番返屋企之後,我開始不停咁餵營養奶粉俾佢食。每次諗起佢啱啱出世瘦到成隻粉紅老鼠咁嘅樣,我就係咁餵佢。有時佢飽到喊,我都繼續餵。

芝芝6個月大嘅時候,已經有12磅重,而且仲越嚟越重。到芝芝一歲嘅時候,已經重過晒其他同齡小朋友。

由於我好怕芝芝回復番啱啱出世果種瘦骨仙嘅樣,我不斷咁俾不同食物俾芝芝食:朱古力、汽水、蛋糕......都不特只,佢3歲果年,我開始俾鮑魚、鵝肝俾芝芝食。

我要做最好嘅媽媽,將最好嘅食物俾我唯一嘅獨生女食。

我嘅努力,亦都得到回報。芝芝4歲生日果陣,已經重過晒6歲嘅小朋友。佢每日都要食6餐 - 早餐、小息、午餐、下午茶、晚餐、宵夜。

有時我間中唔記得俾下午茶佢食,佢會大吵大鬧,但係,我澎湃嘅母愛係會盡力滿足芝芝嘅要求。我索性買定半年嘅零食喺屋企,以備寶貝女不時之需。

由於心肝寶貝嘅伙食費都幾高下,單靠老公一份糧根木養唔起芝芝,於是我都出番嚟打工,幫補生計。冇計啦,為咗將最好嘅俾寶貝,我辛苦啲又有乜所謂?

最初芝芝都唔捨得我去打工,唔俾我出門口,我咪俾嘢食佢,緩和佢情緒囉。

奇怪嘅係,我開始收到學校投訴,話芝芝喺學校同同學因為搶食物爭執而打人。

冇可能!芝芝只係一個嬌小嘅小女孩,點夠力打人,班教蓄都唔知點做嘢!九成係芝芝俾人搶食物、俾人打。

我一諗,眼淚已經奪眶而出,連假都唔請就仆去學校。去到學校,見到芝芝套校服好污糟,但就冇受傷;反而有兩個喊緊嘅小朋友就瘀晒、損晒咁。

芝芝見到我,即刻頭dup dup。

我明白喇!梗係呢兩個壞小孩想聯手蝦芝芝,但係好彩寶貝女身手好,避過冇事咋。

我見到校長同教蓄兩把咀喺度郁緊,發出一啲聲音,但係我唔知佢哋噏乜,似乎係講緊芝芝壞話。

唔得,我係唔會俾人蝦我寶貝女㗎。

於是我鼓起勇氣:「屌你老母你兩條教蓄!你哋傻的嗎?我個寶貝女俾呢兩個𡃁仔烚你哋睇唔到咩?我而家就幫個女退學!我要向教育署投訴你哋兩個!我要同傳媒踢爆你哋幾咁唔公道!等接受訪問啦!」

我頭也不回咁拖住芝芝走呀走,直至用盡所有氣力。

芝芝頂唔順大聲喊。

我望住芝芝,同佢講:「芝芝,妳係媽咪嘅公主,心肝寶貝,妳做乜都係啱,就算錯都係人哋錯!媽咪會永遠企喺妳呢邊!」

芝芝停咗喊,目光一閃,似乎領悟到一啲嘢,人生亦從此改寫。

之後係點?我哋一家三口似乎踏上咗各自嘅不歸路。
劣作

我係芝芝媽咪,芝芝一直係我命根,我四張嘢先生到佢出。可能我係高齡產婦,我生芝芝果陣,我差啲難產。

佢出世果陣,得4磅,果刻,我好心痛,我對住瞓喺氧氣箱嘅芝芝講,我會永遠保護佢、錫晒佢,為咗佢,我可以殺人。我老公話我癲癲地,叫我睇醫生,即刻俾我屌到收聲。由果日開始,佢唔敢再話我癲。

芝芝番返屋企之後,我開始不停咁餵營養奶粉俾佢食。每次諗起佢啱啱出世瘦到成隻粉紅老鼠咁嘅樣,我就係咁餵佢。有時佢飽到喊,我都繼續餵。

芝芝6個月大嘅時候,已經有12磅重,而且仲越嚟越重。到芝芝一歲嘅時候,已經重過晒其他同齡小朋友。

由於我好怕芝芝回復番啱啱出世果種瘦骨仙嘅樣,我不斷咁俾不同食物俾芝芝食:朱古力、汽水、蛋糕......都不特只,佢3歲果年,我開始俾鮑魚、鵝肝俾芝芝食。

我嘅努力,亦都得到回報。芝芝4歲生日果陣,已經重過晒6歲嘅小朋友。佢每日都要食6餐 - 早餐、小息、午餐、下午茶、晚餐、宵夜。

有時我間中唔記得俾下午茶佢食,佢會大吵大鬧,但係,我澎湃嘅母愛係會盡力滿足芝芝嘅要求。我索性買定半年嘅零食喺屋企,以備寶貝女不時之需。

由於心肝寶貝嘅伙食費都幾高下,單靠老公一份糧根木養唔起芝芝,於是我都出番嚟打工,幫補生計。冇計啦,為咗將最好嘅俾寶貝,我辛苦啲又有乜所謂?

最初芝芝都唔捨得我去打工,唔俾我出門口,我咪俾嘢食佢,緩和佢情緒囉。

奇怪嘅係,我開始收到學校投訴,話芝芝喺學校同同學因為搶食物爭執而打人。

冇可能!芝芝只係一個嬌小嘅小女孩,點夠力打人,班教蓄都唔知點做嘢!九成係芝芝俾人搶食物、俾人打。

我一諗,眼淚已經奪眶而出,連假都唔請就仆去學校。去到學校,見到芝芝套校服好污糟,但就冇受傷;反而有兩個喊緊嘅小朋友就瘀晒、損晒咁。

我明白喇!梗係呢兩個壞小孩想聯手蝦芝芝,但係好彩寶貝女身手好,避過冇事咋。

我見到校長同教蓄兩把咀喺度郁緊,發出一啲聲音,但係我唔知佢哋噏乜,似乎係講緊芝芝壞話。

於是我鼓起勇氣:「屌你老母你兩條教蓄!你哋傻的嗎?我個寶貝女俾呢兩個𡃁仔烚你哋睇唔到咩?我而家就幫個女退學!我要向教育署投訴你哋兩個!我要同傳媒踢爆你哋幾咁唔公道!等接受訪問啦!」

芝芝頂唔順大聲喊。

我望住芝芝,同佢講:「芝芝,妳係媽咪嘅公主,心肝寶貝,妳做乜都係啱,就算錯都係人哋錯!媽咪會永遠企喺妳呢邊!」

我覺得肥芝老母都係肥婆黎
劣作

芝芝頂唔順大聲喊。

我覺得肥芝老母都係肥婆黎

原來肥芝老母係罪魁禍首
呢個世界真係有人咁多日唔沖涼?

識一個fd 18日

仲同佢做fd

之前去西藏2個星期冇得洗都試過
龜頭巴D文真係犀利 睇到我鍊晒拳頭 點解可以寫到肥芝咁撚黑人憎

btw睇到老母篇有D觸感
慈母手中線,遊子身上衣。
好撚想嘔啊

唔可以
龜頭巴D文真係犀利 睇到我鍊晒拳頭 點解可以寫到肥芝咁撚黑人憎

btw睇到老母篇有D觸感
慈母手中線,遊子身上衣。

我寫果陣仲覺得唔係好黑人憎,點知可以帶起到你地既仇恨
好撚想嘔啊

唔可以

肥芝晚晚上你張床
又冇得沖涼又冇得破處
留名
有冇肥芝學生時期身型描述

我邀請左迷你豆豆繪畫。

根據小嘴比我既相片,我用100%match既畫風重塑左佢中學時期既外形

有冇三點式?

處都無破
聖母咩屌
我係聖子都唔想係垃圾西到出世啦

肥芝幻想最叻嫁啦,屈人老姦佢
呢個世界真係有人咁多日唔沖涼?

識一個fd 18日

可唔可以形容下佢陣體味
屌,巴打寫到肥芝老母都有錯咁 不過好多肥婆都係咁樣養出黎
諗起以前有個肥婆同學 身形係普通女仔三倍
有次見佢食嘢挑哂d菜出黎 人地話佢挑食佢就話因為自己細食食唔哂 平時食飯都淨係食四份一個麵包
劣作2

我係芝芝爸爸,係一個公務員,收入唔錯且穩定,太太係全職主婦,

我哋早婚卻膝下無兒,雖然好想要bb,但明白命裡無時莫強求,有啲嘢係整定。太太身體麻麻,甚至有少少神經質,冇細路咪二人世界囉。

我43歲生日,老婆宣布,佢有咗3個幾月。

果刻,係我人生最幸福嘅時刻之一。點知幾個月後,老婆照到個bb係女!呢個消息令我嘅幸福指數推向高峰。

囡囡係爸爸嘅前世情人,我肯定每個男人都想生個女。

太太年紀大先䡐bb,分娩果陣出咗啲意外,乖女早產,唔足月。老婆亦都心力交瘁。

我記得,芝芝出世果日,老婆強忍傷口痛楚,呆望住瞓喺氧氣箱嘅乖女喃喃自語,神情古怪。

我就勸佢:「妳唔好咁傻啦,嚇親個女㗎。係咪唔舒服?不如睇醫生啦!」

老婆回頭目露兇光咁望住我:「屌你老母你個死佬!你即係話我癲啦!睇醫生果個係你唔係我!行撚開!」

我當堂嚇到傻咗!我同老婆一齊廿年,老婆一直都小鳥依人,從來未對過我講過粗口!點解佢識得「屌你老母」嘅發音?

我好心痛,唯有比以前更加關心老婆,事事遷就佢。

心肝寶貝番屋企之後,老婆將101%嘅時間用喺照顧芝芝上,甚至搬埋去bb房瞓。有時bb唔舒服或扭計,佢連飯都唔記得食,搞到我要買飯盒俾佢食。

房事....梗係冇啦,都冇所謂啦,thisav同一雙手永遠唔會對我say no。

喺老婆全力照顧下,芝芝好健康,體重合格,仲肥肥白白,人見人愛。

3個月之後,我嘅芝芝仍然都係咁可愛,但係,但係佢好似向橫發展咁。即係好似一個椰菜娃娃越來越濶咁。

我又發現老婆係咁餵啲俾成年人增肥用嘅營養奶粉俾乖女食.....終於忍唔住

「老婆,呢隻奶粉係俾大人同老人家增肥食㗎!芝芝係bb女嚟...」

老婆:「個女我生嘅!我點樣湊女關你鳩事呀?」

芝芝嚇到狂喊。

「.....」呢次係我第二次聽老婆講粗口,我發現老婆唔止識「屌你老母」,仲識應用「撚」同「鳩」。

之後嘅日子,為咗避免同老婆嘈,我越嚟越沉默。

芝芝增高嘅速度都唔夠佢向橫發展嘅速度快。喺佢4歲生日果陣,已經肥到成個波咁。

冇計,老婆日日煮埋啲鮑蔘翅肚俾幾歲大嘅芝芝食,而我哋兩公婆新日日波仔飯。但係芝芝嘅伙食費實在太貴,我每個月6皮收入都唔夠俾乖女食,於是老婆都要出嚟做嘢。

本身我哋已經少見面,而家佢仲番埋工,我哋連傾計嘅機會都冇埋。

喺芝芝升小學果年,同事介紹咗份副業俾我 - 做part time大專講師。

我喺教學生涯入要尋回自信心,而且,仲有意外收穫。

我搭上咗一個細我10年嘅女學生,一對孖仔嘅媽咪,佢果對孖仔好靚仔,仲同芝芝同年出世。

本來我都有悔意,但係,當我發現,老婆連我冇番屋企果兩晚都冇為意,阿女見到我都懶叫,我就開始心死。

我只係屋企人嘅EPS,連一件傢俬嘅價值都不如。

我就下定決心,同孖仔老母沉船到底。
老豆笑死我
同二哥一樣咁慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞