(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四。

1001 回覆
694 Like 18 Dislike
出文未
之前有個男仔追我 我當佢兄弟咁 拒絕左
點知有個肥婆鍾意佢 屈我搶走個男仔 有幾次都係成班人面前屌我
仲係天台扮企跳 我屌
搞到大家都好煩 我同個男仔都無fd做

之前我貼左張洗波鞋洗到好乾淨既相
條肥婆留言 咁你仲唔快d過黎幫我洗鞋?
心諗 屌你老母 快撚d去死啦你

好憎果條肥婆
肥婆通常都係仆街
全部應該推入堆田區 一係就拎去做再生能源發電

肥芝示意圖

唔撚係掛

幾時出文

KFC 唔通真係佢?

因住個肥婆頭先打完個大乞嚏,口水鼻涕連埋粒白色珍珠揩落你個薯蓉度,免費幫你加料呀
留名
連住嚟
文呢屌你
扯左。。。
出文真係幾慢下
好撚核突好撚變態
Btw more
點知有個肥婆鍾意佢 屈我搶走個男仔 有幾次都係成班人面前屌我
仲係天台扮企跳 我屌

好憎果條肥婆
肥婆通常都係仆街

屌佢老味睇字都嬲
仲係天台扮企跳 我屌

好憎果條肥婆
肥婆通常都係仆街

屌佢老味睇字都嬲

究竟係肥婆同心理變態邊個係因邊個係果,
見過嘅肥婆九成九都係仆街。
仲係天台扮企跳 我屌

好憎果條肥婆
肥婆通常都係仆街

屌佢老味睇字都嬲

究竟係肥婆同心理變態邊個係因邊個係果,
見過嘅肥婆九成九都係仆街。

肥婆係鐘意被害妄想
留名
我好撚想隻死肥豬癌症入院 到最後發現原來冇人愛佢 冇人鍾意佢 一個人係醫院死撚左佢
大家好,我係年望遠。

上年生日嘅時候,我地一家人去咗西伯利亞旅行。

零度以下嘅夜晚,就算開咗暖氣都係好凍。

不過哥哥好似唔覺得凍咁,已經訓著咗。

佢訓著個樣真係好可愛,我忍唔住錫咗佢一啖。睇睇吓我下面仲硬埋添。

忽然間,有道靈光係我龜頭閃過。

「哥~阿哥~喂年離注~」搖極都無反應,嘿嘿嘿,正合我意。

我隔住佢條褲又揉又搓,佢條巨龍好快就俾我純熟嘅手勢喚醒咗。我除咗佢條褲,兩隻手一齊揸住佢碌丁。

嘩,好暖呀,好似暖蛋咁,仲好硬添。

我趴咗係佢身上,左手揸住兩條丁係勢咁chok,右手就玩佢嘅胸肌同腹肌。

我同佢都係學校校隊,長期操練身材都有番咁上下。

「哥哥。。。」佢身上散發嘅香味同體溫好似催情劑咁刺激住我,我隻手愈chok愈快。

過咗咁多年,佢嘅身體仍然好吸引我。

「啊!!!啊!!!」左手嘅活塞運動,加上兩條丁嘅摩擦,好快我地就一齊射咗。

「啊。。啊。。好爽。。。」

就係我清理完現場,開始有少少睡意嘅時候,

『嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶』佢電話鬧鐘響。

點解會突然響嘅?好彩我動作快已經毁滅哂罪証。

「唔~遠點解你仲未訓嘅?」

「俾個電話嘈醒咗囉。點解你會較鬧鐘嘅?」

「嘻嘻,你唔記得咗咩?今日係11月25號我地生日呀。而家係香港時間啱啱過咗12點。生日快樂呀細佬。」

「生日快樂,但係我無準備禮物俾你喎。」我當然有準備啦,不過想睇吓咁講佢有咩反應。

「乜你咁㗎,連我地生日都唔記得。。。咁錫一啖當係送咗禮物俾我啦。」

「吓?!」

突然佢雙手捧住我塊面,真係錫咗落嚟。

我係咪發緊夢?

「哈哈呢個係我初吻嚟㗎,好珍貴㗎,見你係我細佬先益你咋」

你個初吻我一早拎咗啦,不過你訓咗唔知啫。

「遠,以後每年生日我地都咁樣兩個人一齊過,好唔好?」

傻瓜哥哥。

「緊係好啦。」

呢pair好有愛 磨牙磨牙
點解樓主可以咁有想像力諗到d咁嘔心既情節

比個貼士你 :唔係想像力

比個貼士你 :唔係想像力

龜頭巴親身體驗
真係好核突,仲要月黎月核突,但又忍唔住追
真係好核突,仲要核突,但又忍唔住追

留名
留名
大家好,我係年望遠。

上年生日嘅時候,我地一家人去咗西伯利亞旅行。

零度以下嘅夜晚,就算開咗暖氣都係好凍。

不過哥哥好似唔覺得凍咁,已經訓著咗。

佢訓著個樣真係好可愛,我忍唔住錫咗佢一啖。睇睇吓我下面仲硬埋添。

忽然間,有道靈光係我龜頭閃過。

「哥~阿哥~喂年離注~」搖極都無反應,嘿嘿嘿,正合我意。

我隔住佢條褲又揉又搓,佢條巨龍好快就俾我純熟嘅手勢喚醒咗。我除咗佢條褲,兩隻手一齊揸住佢碌丁。

嘩,好暖呀,好似暖蛋咁,仲好硬添。

我趴咗係佢身上,左手揸住兩條丁係勢咁chok,右手就玩佢嘅胸肌同腹肌。

我同佢都係學校校隊,長期操練身材都有番咁上下。

「哥哥。。。」佢身上散發嘅香味同體溫好似催情劑咁刺激住我,我隻手愈chok愈快。

過咗咁多年,佢嘅身體仍然好吸引我。

「啊!!!啊!!!」左手嘅活塞運動,加上兩條丁嘅摩擦,好快我地就一齊射咗。

「啊。。啊。。好爽。。。」

就係我清理完現場,開始有少少睡意嘅時候,

『嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶』佢電話鬧鐘響。

點解會突然響嘅?好彩我動作快已經毁滅哂罪証。

「唔~遠點解你仲未訓嘅?」

「俾個電話嘈醒咗囉。點解你會較鬧鐘嘅?」

「嘻嘻,你唔記得咗咩?今日係11月25號我地生日呀。而家係香港時間啱啱過咗12點。生日快樂呀細佬。」

「生日快樂,但係我無準備禮物俾你喎。」我當然有準備啦,不過想睇吓咁講佢有咩反應。

「乜你咁㗎,連我地生日都唔記得。。。咁錫一啖當係送咗禮物俾我啦。」

「吓?!」

突然佢雙手捧住我塊面,真係錫咗落嚟。

我係咪發緊夢?

「哈哈呢個係我初吻嚟㗎,好珍貴㗎,見你係我細佬先益你咋」

你個初吻我一早拎咗啦,不過你訓咗唔知啫。

「遠,以後每年生日我地都咁樣兩個人一齊過,好唔好?」

傻瓜哥哥。

「緊係好啦。」

呢pair好有愛 磨牙磨牙

睇到喺巴士扯左
文呢
騎劫呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞