(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四。

1001 回覆
694 Like 18 Dislike
個F5制就黎比我禁爆
龜頭爸,兄弟求加甜

同求
留名
睇親肥芝故都有一種講唔出嘅噁心
加速啦 親身經歷都寫咁慢
仲回味緊法式濕吻啊
死肥芝
留名
手痕劣作唔好屌太勁

大家好,我係望遠一拳打落去果個Locker

我係呢間課室成八年,一直都無風無浪,
我呢八年服務過既,有男有女,有足球隊有合唱團有靚女有毒撚,
講真好彩一路以黎大家都幾愛惜我,
雖然我係一個唔收錢既打工仔,但係歷屆學生都一樣對我咁好
所以我都好歡迎佢地擺書入黎,等佢地放學唔洗背住個咁重既書包嘛 話晒一個locker唔拎黎裝書把撚呀?

直到今年,我既服務對象竟然係一個靚過李嘉欣既靚女,
我真係恭喜自己呀。
聽講主人叫做Vian,追求者眾,但係就從來唔收兵,
每次都會好大方得體又唔會hurt到人咁令人知難而退
雖然係咁,但係每日都好多男仔會攝情信入我locker,
當中好多都係已經比Vian拒絕過既男仔,
有時我都幾佩服佢地,可以好咁痴心情長劍樣樣野都為晒Vian去做

之但係,我主人Vian偏偏同一個叫肥芝既死肥婆好熟,
本來都唔關我事,但死肥芝用佢自己個locker擺滿晒薯片,
仲成日一路食一路話咩唔食多啲邊會發育咁,
有時Vian唔係度佢仲會一路食一路笑Vian發育不良
仲話咩食薯片會肥呢啲歪理對於肥芝黎講係侮辱佢既智慧係戇居。
而有一日,肥芝買既薯片擺唔晒落locker,就問我主人Vian借我黎擺。而好心地既主人用天使般既微笑講:「無問題 」呢個就係我惡夢既開始

自始之後,肥芝成日擺晒佢私人物品入我度,
最初都只係夾雜炸雞芝士海膽味既書同筆袋入我度。
而肥芝擺入黎不突止仲要搞到我入面亂晒。
最初Vian都仲會默默咁幫我入面執番好,
直到有一次落好大雨,肥芝番到課室除左自己對臭襪,
由於實在太惡臭,搞到成半班人忍唔住入左廁所嘔,
有個叫咩關平仲臭暈左比人抬左落sick room。
而肥芝見到呢個情況,就將對臭襪掉左入我果度
仲聽到肥芝自言自語話咩「我都係半年無洗過腳同襪之嘛...」

臭,好臭,好撚臭,真係好撚柒臭呀!!!!!!!
明明我主人係靚女vian,平時佢擺親既野都有陣清香味,
點解我要淪落到食肥婆既臭襪!!!!!
我主人Vian終於番到黎,佢一打開我,就忍唔住掩住個鼻,
我見到佢忍唔住流左滴淚,但好快就抹左,仲執晒我入面所有屬於佢既野走,
埋去同個死肥婆講:「芝芝呀,個locker我唔用啦,比你用啦

唔好呀Vian!!!!!

肥芝哦左一聲,連多謝都無句,仲要細細聲話咩懶好心要去抬起其他人。
自始之後,肥婆經常性掉唔同類型既毒氣彈入我度,例如係XXXL碼既極臭PE褲,十年無洗既汗臭底衫咁
我已經麻木左,只要肥芝唔掉賴屎底褲入我度,我都已經心滿意足。
(不過係好多年之後我係堆填區撞到個巴打,先發現我當年既預言竟然中左,學衛斯理話齋,呢個係另一個故事,表過不提」

而今日,呢排黎果對孖仔同Vian肥芝唔知有咩爭執,細孖好嬲喧一拳打左落我度,我忍唔住暈左,都總算係肥芝臭味地獄既一個解脫。

屌我講左咁撚耐,都無人幫我叫校工黎整番我,比人一拳打落黎痛架仆街
大家好,我係年望遠。

上年生日嘅時候,我地一家人去咗西伯利亞旅行。

零度以下嘅夜晚,就算開咗暖氣都係好凍。

不過哥哥好似唔覺得凍咁,已經訓著咗。

佢訓著個樣真係好可愛,我忍唔住錫咗佢一啖。睇睇吓我下面仲硬埋添。

忽然間,有道靈光係我龜頭閃過。

「哥~阿哥~喂年離注~」搖極都無反應,嘿嘿嘿,正合我意。

我隔住佢條褲又揉又搓,佢條巨龍好快就俾我純熟嘅手勢喚醒咗。我除咗佢條褲,兩隻手一齊揸住佢碌丁。

嘩,好暖呀,好似暖蛋咁,仲好硬添。

我趴咗係佢身上,左手揸住兩條丁係勢咁chok,右手就玩佢嘅胸肌同腹肌。

我同佢都係學校校隊,長期操練身材都有番咁上下。

「哥哥。。。」佢身上散發嘅香味同體溫好似催情劑咁刺激住我,我隻手愈chok愈快。

過咗咁多年,佢嘅身體仍然好吸引我。

「啊!!!啊!!!」左手嘅活塞運動,加上兩條丁嘅摩擦,好快我地就一齊射咗。

「啊。。啊。。好爽。。。」

就係我清理完現場,開始有少少睡意嘅時候,

『嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶嗶』佢電話鬧鐘響。

點解會突然響嘅?好彩我動作快已經毁滅哂罪証。

「唔~遠點解你仲未訓嘅?」

「俾個電話嘈醒咗囉。點解你會較鬧鐘嘅?」

「嘻嘻,你唔記得咗咩?今日係11月25號我地生日呀。而家係香港時間啱啱過咗12點。生日快樂呀細佬。」

「生日快樂,但係我無準備禮物俾你喎。」我當然有準備啦,不過想睇吓咁講佢有咩反應。

「乜你咁㗎,連我地生日都唔記得。。。咁錫一啖當係送咗禮物俾我啦。」

「吓?!」

突然佢雙手捧住我塊面,真係錫咗落嚟。

我係咪發緊夢?

「哈哈呢個係我初吻嚟㗎,好珍貴㗎,見你係我細佬先益你咋」

你個初吻我一早拎咗啦,不過你訓咗唔知啫。

「遠,以後每年生日我地都咁樣兩個人一齊過,好唔好?」

傻瓜哥哥。

「緊係好啦。」
大家好,我係年望遠。

佢訓著個樣真係好可愛,我忍唔住錫咗佢一啖。睇睇吓我下面仲硬埋添。

我隔住佢條褲又揉又搓,佢條巨龍好快就俾我純熟嘅手勢喚醒咗。我除咗佢條褲,兩隻手一齊揸住佢碌丁。

我趴咗係佢身上,左手揸住兩條丁係勢咁chok,右手就玩佢嘅胸肌同腹肌。

「哥哥。。。」佢身上散發嘅香味同體溫好似催情劑咁刺激住我,我隻手愈chok愈快。

「啊!!!啊!!!」左手嘅活塞運動,加上兩條丁嘅摩擦,好快我地就一齊射咗。

「嘻嘻,你唔記得咗咩?今日係11月25號我地生日呀。而家係香港時間啱啱過咗12點。生日快樂呀細佬。」

「生日快樂,但係我無準備禮物俾你喎。」我當然有準備啦,不過想睇吓咁講佢有咩反應。

「乜你咁㗎,連我地生日都唔記得。。。咁錫一啖當係送咗禮物俾我啦。」

「吓?!」

我係咪發緊夢?

傻瓜哥哥。

「緊係好啦。」

好正,摩牙
屌寫得好撚劣
大家好,我係年望遠。

「吓?!」

我係咪發緊夢?

傻瓜哥哥。

「緊係好啦。」

好正,摩牙

好撚正 好有愛
磨牙!!!!
手痕劣作唔好屌太勁

大家好,我係望遠一拳打落去果個Locker

我係呢間課室成八年,一直都無風無浪,
我呢八年服務過既,有男有女,有足球隊有合唱團有靚女有毒撚,
講真好彩一路以黎大家都幾愛惜我,
雖然我係一個唔收錢既打工仔,但係歷屆學生都一樣對我咁好
所以我都好歡迎佢地擺書入黎,等佢地放學唔洗背住個咁重既書包嘛 話晒一個locker唔拎黎裝書把撚呀?

直到今年,我既服務對象竟然係一個靚過李嘉欣既靚女,
我真係恭喜自己呀。
聽講主人叫做Vian,追求者眾,但係就從來唔收兵,
每次都會好大方得體又唔會hurt到人咁令人知難而退
雖然係咁,但係每日都好多男仔會攝情信入我locker,
當中好多都係已經比Vian拒絕過既男仔,
有時我都幾佩服佢地,可以好咁痴心情長劍樣樣野都為晒Vian去做

之但係,我主人Vian偏偏同一個叫肥芝既死肥婆好熟,
本來都唔關我事,但死肥芝用佢自己個locker擺滿晒薯片,
仲成日一路食一路話咩唔食多啲邊會發育咁,
有時Vian唔係度佢仲會一路食一路笑Vian發育不良
仲話咩食薯片會肥呢啲歪理對於肥芝黎講係侮辱佢既智慧係戇居。
而有一日,肥芝買既薯片擺唔晒落locker,就問我主人Vian借我黎擺。而好心地既主人用天使般既微笑講:「無問題 」呢個就係我惡夢既開始

自始之後,肥芝成日擺晒佢私人物品入我度,
最初都只係夾雜炸雞芝士海膽味既書同筆袋入我度。
而肥芝擺入黎不突止仲要搞到我入面亂晒。
最初Vian都仲會默默咁幫我入面執番好,
直到有一次落好大雨,肥芝番到課室除左自己對臭襪,
由於實在太惡臭,搞到成半班人忍唔住入左廁所嘔,
有個叫咩關平仲臭暈左比人抬左落sick room。
而肥芝見到呢個情況,就將對臭襪掉左入我果度
仲聽到肥芝自言自語話咩「我都係半年無洗過腳同襪之嘛...」

臭,好臭,好撚臭,真係好撚柒臭呀!!!!!!!
明明我主人係靚女vian,平時佢擺親既野都有陣清香味,
點解我要淪落到食肥婆既臭襪!!!!!
我主人Vian終於番到黎,佢一打開我,就忍唔住掩住個鼻,
我見到佢忍唔住流左滴淚,但好快就抹左,仲執晒我入面所有屬於佢既野走,
埋去同個死肥婆講:「芝芝呀,個locker我唔用啦,比你用啦

唔好呀Vian!!!!!

肥芝哦左一聲,連多謝都無句,仲要細細聲話咩懶好心要去抬起其他人。
自始之後,肥婆經常性掉唔同類型既毒氣彈入我度,例如係XXXL碼既極臭PE褲,十年無洗既汗臭底衫咁
我已經麻木左,只要肥芝唔掉賴屎底褲入我度,我都已經心滿意足。
(不過係好多年之後我係堆填區撞到個巴打,先發現我當年既預言竟然中左,學衛斯理話齋,呢個係另一個故事,表過不提」

而今日,呢排黎果對孖仔同Vian肥芝唔知有咩爭執,細孖好嬲喧一拳打左落我度,我忍唔住暈左,都總算係肥芝臭味地獄既一個解脫。

屌我講左咁撚耐,都無人幫我叫校工黎整番我,比人一拳打落黎痛架仆街

感受到果種櫃是物非既唏噓
大家好,我係年望遠。

「吓?!」

我係咪發緊夢?

傻瓜哥哥。

「緊係好啦。」

好有愛呀
你地打得好好睇 磨牙磨牙
偷懶緊

返到屋企之後,我即刻攤左落床。

其實我都feel到我個身好臭,諗諗下都十幾日唔唔記得沖涼,又唔記得洗校服..

「芝女呀,食飯啦!洗唔洗沖涼先呀?」老母敲門叫我。

我諗左一陣,「唔沖啦。」

咁我覺得我都未去到好dirty姐,唔沖咪唔沖囉,咁樣先天然,有我自己既味道呀嘛!

我打開門,發現我碗飯得平時既一半,即刻黑面問我老母發生咩事。

「芝女...你要減肥啦...我減少左你既份量,你唔好怪媽咪,媽咪都係想你好。」

「做咩呀?你地兩個點解咁對我呀!你地都唔錫我既!」我發曬癲咁鬧佢。

「芝..」

「收聲呀!」我打斷佢,將自己碗飯同老豆碗飯mix埋,再夾走曬d肉,我返房食囉!哼!

坐係張床到,我打開部電腦,一邊食一邊玩,減咩肥姐?我依家大把人追,又有男朋友,做咩姐?

等我上3男x女睇下先~哇~點解咁多人賣野食既?好似幾好賺喎,咁不如我又開個ac賣野食啦!

um⋯⋯叫咩名好呢?草莓小公主?冷豔女王?都係跟返佢地習俗,叫#._小娜;^)啦!

至於賣野食,我就賣芝士雞肉煎餅啦,仲有芝士釀炸雞...點整?秘密!哈哈哈!

既然決定好,就趁呢個weekend去買材料啦!不過,係呢個時候...我奶一奶手指,打開左go2av,幻想離注同望遠屌我果陣既情景——

芝芝:嗯~好舒服啊~

離注:寶貝...我要放入去啦~

望遠:我先㗎!

芝芝:一人..一個窿,好唔好?

離注+望遠:好!

芝芝:啊~入左黎啦!啊!啊!啊~溫柔d~啊!嗯~入d,大力d啦!

我一邊幻想呢個情景,一邊自慰。

啊~真係好舒服啊~望住我顫抖緊既陰核,我心滿意足咁訓覺。

連底褲都唔記得除添!不過我d西水仲流緊,就繼續用條底褲索住先啦!

第二日,我終於捨得起身出去買材料,今朝見到自己條底褲乾左,d西水變左一塊塊白色既硬塊,都無理佢,是但啦!還掂乾左啦嘛!嘻嘻!

真係有種好撚嘔心既感覺
屌你
一人一個窿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞