(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四。

1001 回覆
694 Like 18 Dislike
大家好,我叫小馬,係4A班既女班長。我男朋友係同班既男班長張六常。同學通常嗌佢「阿六」或者全名,而我叫佢做「六仔」,佢話個名淨係我先可以叫,同埋淨係我叫佢先會應喎
其實我同六仔一齊左差唔多三個月,感情都算幾穩定,唯一鬧過一次交就係因為班上一個死肥婆令屈六仔寫過情書比佢,作到似層層咁我就相信左,不過好快無事lu,係有時佢唔係好鐘意我主動同其他男同學講野就會窒下我咁樣。雖然學校唔比學生拍拖,但係我地一齊已經算係公開既秘密,d老師都會扮唔知隻眼開隻眼閉,話只要我地成績keep到就唔會特別出聲管,咁當然都仲有d訓係度果d老師未知既

話說早幾日我地班有對姓連既孖仔入左黎做插班生,都算幾靚仔既書生樣,大哥叫「離注」,細佬叫「望遠」,不過梗係唔夠我六仔黎啦 ,係我眼中六仔先係最正。佢兩個一入到黎就成班都討論緊,咁岩坐左係我附近,咁我就問佢地做咩會轉黎我地學校,其實循例問下順便打開話題點知六仔又叉把口埋黎話關我咩事 。我無理佢就聽住孖仔望住Vian講話「因為我黎追逐我既夢想。」真係好浪漫好大膽

點知班上成日以為自己好靚好多人追果個叫阿芝既肥婆(就係搞到我誤會左六仔果個 )又以為孖仔係對住佢講,仲露出一個「我啅硬你地兩兄弟」既眼神,我同六仔互望左一下因為大家都知咩事⋯⋯唯有衷心祝佢地好運。

自從果次同六仔鬧完交之後我地好似仲sweet過以前,但我唔知肥芝係咪心理變態,見我地咁幸福唔祝福仲要報串比訓導老師陳sir知,陳sir果日即刻叫我地一陣留低,最後通知埋家長。我媽咪仲話叫我未夠18歲唔比拍拖要我即刻分手⋯⋯

對唔住訓唔着劣作勿屌

繼續呀
小嘴你再唔更新我就爆你真人出黎

一定好靚仔

佢個樣對肥婆有異常既吸引力
利申:識左幾年,比幾個肥婆追過

你老味 聖誕節妳有無咁得閒呀
芝芝邊有咁輕
迷你豆豆係高登比人屌到潛水
係呢邊就返生了

因為呢邊唔係高登
第二日

「芝..芝姐,你既早餐。」關平一邊講一邊放低d外賣。

「屌你呀?做咩買大家樂呀?我都話唔食囉!你自己食曬佢啦!」

「但..但我老豆今朝都買左大家樂...」

「啪——」

我一巴掌煎落佢度。

「收聲!自己食!」

關平無奈地返埋位,默默咁食三份早餐。

點知小馬無啦啦屌柒我,話我過分喎。

「喂,肥芝,你咁過份既?」

「關你咩事呀八婆!」

呢條女勁煩囉,唔夠我靚就成日搵野黎鬧。

年離注係vian隔離聽到一切,即刻衝過黎。

「咩事咩事?」

我即刻必幾滴眼淚出黎,「嗚嗚,小馬蝦我啊,離注,望遠,救我啊!佢話要捉我入廁所打啊!」

我知道我依家個樣一定係楚楚可憐,離注見到一定會心動㗎!

點知離注唔出聲,企起到唔郁。

「vian,離注做咩唔幫我㗎?」

vian好為難咁話:「離注,你幫下佢啦...」

哼!八婆!一定係唔想我霸左離注,所以先咁既態度!

「啊~~好暈啊~」我一野撲去離注個懷抱中。「醫療室...」

扮曬野咁呢埋眼,你地一定以為我好唔舒服啦!

年離注情急之下,同望遠一頭一尾咁抬我落去醫療室。

屌,點解唔係公主抱㗎?

將我放係床果陣,我順勢箍住離注隻手,唔比佢走。

濃情蜜意...可惜有其他人係到,如果唔係我一定比隻豬佢!

我瞇起對眼,嘟起我個櫻桃小嘴,向住離注哄過去。

離注好似嚇一嚇咁,但已經太遲了。

我已經錫左落去。

「啊——我個初吻啊!」我好似如夢初醒咁睜開眼。

隔離既望遠已經呆左,即刻跑走左。

離注面紅耳赤,好似好尷尬咁。

「你鍾意我,都唔洗錫我㗎!我初吻黎㗎!你要負責任啊!!」我捉住佢隻手,十指緊扣。

太好啦,我終於拍拖啦!
離注,我愛你呀!
咁早#fatc
啱啱好
起身有文睇
支持年離注同肥芝拍拖
不如一槍打撚死我
平仔
找咩數

你問佢地

有冇巴打講返發生咩事
找咩數

你問佢地

有冇巴打講返發生咩事

對於史稱「肥絲之亂」的回應
https://lihkg.com/thread/49816?ref=ios
不如一槍打撚死我

屌 好撚噁心
突然覺得admin好可憐
突然覺得admin好可憐

我仲可憐

一定好靚仔

佢個樣對肥婆有異常既吸引力
利申:識左幾年,比幾個肥婆追過

你老味 聖誕節妳有無咁得閒呀

原本見你咁唔願意
我都諗住動議唔好整埋肥絲 icon 喺你開嘅 post
依家都係算啦 我都係出返去先

留名
找咩數

你問佢地

有冇巴打講返發生咩事

對於史稱「肥絲之亂」的回應
https://lihkg.com/thread/49816?ref=ios

入唔到條link啊龜頭巴
陰公
拎條肥閪去人道毀滅啦
其實龜頭巴d文筆真係唔錯 睇到肥脂d心理描寫有d唔舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞