(校園故)我叫余佩芝,今年16歲,讀緊中四。

1001 回覆
694 Like 18 Dislike
兄弟愛
加甜
救命呀
大家好,我係年望遠。我有個孖生哥哥叫年離住。

我地由出世開始已經形影不離,一齊讀書,一齊訓覺,底褲都係兩份著。

我哥哥對我好好㗎,從來唔會俾人蝦我,我講咩佢都會就哂我。但係唔知由幾時開始,我發覺我對我哥哥有一種奇怪嘅感覺,我好想獨佔佢,想佢只屬於我一個。一段時間之後,我先知道原來呢種感覺叫做「愛」。

我以為佢對我都會係一樣。直至小學五年級嘅時候,佢話佢鍾意咗班上面一個叫Vian嘅女仔。

我聽到之後好嬲,亦都好驚,驚我係佢心裡面嘅位置會俾人取代,驚佢會離開我。之後嗰幾日我都無同佢講嘢,佢搵我一齊沖涼都唔理佢。

一個星期之後,佢向Vian表白,仲拉埋我一齊去話要壯膽,不過Vian拒絕咗佢,話想專心讀書考間好嘅中學。

表白失敗之後我哥哥失落咗好耐,我用咗好多心思同時間先令佢重新振作。你而家知道邊個先係最關心你嘅人未呀?

其實小學到中學呢段期間,都有唔少女仔向我哥哥表白,不過都俾我哥哥一一拒絕哂。而雙胞胎嘅我都有唔少傾慕者,但係我無理過佢地,因為由始至終我心裡面只有我哥哥一個。

佢話如果無我係佢身邊佢會唔慣,所以即使上咗中學,我地依然每日一齊沖涼,夜晚同一張床訓覺。當然,每晚趁佢訓到死豬咁樣嘅時候,我就可以嘿嘿嘿嘿嘿嘿,因為咁我幾乎每日上堂嘅時間都用嚟補眠。

話咁快今年我地已經中四。有一晚訓訓下(其實係扮訓等緊佢訓著)嘅時候,佢突然話有好重要嘅嘢要同我講,仲好凝重咁望住我。

唔通佢發現咗?!我紅都面哂,個心跳得好快,口震震咁問佢咩事。

「其實咁多年嚟,我都忘記唔到Vian,我決定轉去佢間學校,認真咁再追佢一次。遠你會唔會支持我?」

聽到Vian呢個名,我個心好似俾人鏈住咁,原本扯直哂嘅JJ都一秒之間軟撚咗。

點解?點解又係佢?

我個心好疼。我地由出世到而家做咩都一齊,但係原來你心入面一直諗住第二個。

「一世人兩兄弟,我緊係支持你啦。」我攬住佢,唔想俾佢見到我流眼淚。「無論你想去邊我都會陪住你。」

雖然把口係咁講,但係我已經盤算緊點樣阻止佢地一齊,我唔會俾任何人搶走我哥哥。

-----------------------------------

「你地兩個點解轉校嘅?」今日係新學校第一日返學,班新同學都對我地好好奇。

「為咗追逐我嘅夢想。」哥哥望咗一眼Vian。

我望咗一吓哥哥,再望住Vian,

「我都係。」

望住cp
Strong post leave name
留名轉頭睇
留名
你地加油呀巴打!我有睇㗎!

食緊飯無手打,幫我找下數先
留名
大家好

我地係大家期待已久嘅沾滿肥芝各種味嘅底褲
我相信大家都對我哋都唔陌生
原本我哋呢一班s碼兄弟 知道自己要比啲靚女著係好興奮嘅事 但有一日有個死肥閪拎起咗我哋
我哋隱約聽到佢個朋友同佢講:「喂,肥芝呢啲底褲好似係細碼黎喎,你啱著咩?」肥芝無理到佢朋友,就行咗去比錢

我哋一班兄弟就知仆街喇,返到肥芝屋企之後,佢掉咗我哋係佢張床,我哋聞到一陣陣嘅腥臭味,炸雞味,仲有啲腐臭味...
突然間,肥芝走咗入黎,仲要下身裸住行入黎,嗰片黑森林上面隱約痴住啲芝士同海膽,嘩屌佢拎個閪黎食嘢㗎?之後佢仲要喺床邊自慰 一路叫住老公老公 叫叫下閪水四淺 我哋成身都係啲臭閪水

肥芝無啦啦拎起咗我 佢諗住將我著上身 去到小腿嘅時候卡實咗 但肥閪無放棄到 最後肥芝勉強著到上去個屎忽到 但我已經體無完膚 點撚解我爛咗都唔掉咗我 點解點解連個天都唔鍾意我

去到夜晚食完飯 我以為佢會去沖涼 點知佢食完飯走返入房 除咗條褲又再一次自慰 我避無可避 但心諗我都濕閪晒嘢 拎得我去洗喇掛.....屌點知...佢放咗我入枕頭底 入面原來有好多底褲朋友係到...佢哋話:「我哋係到好耐喇,你忍下啦,忍下就可以好似床單兄咁得到解脫。」

一日兩日三日......一班細碼兄弟都到齊...但我哋仲未得到解脫...屈指一算都應該過咗幾個月,越來越多既底褲被肥芝困禁.... 肥芝求下你放過我哋啦
Hello大家好我係一張櫈
我係呢間學校都做櫈都做咗三四年lu
本來一直都安安穩穩咁過日子
日日返學俾人坐住 聽老師講書 悶到出汁
有啲同學太悶仲係我身上面畫公仔添 嘻
但今個學期 我一直以嚟安安穩穩嘅日子就比呢一句說話打破左
「余佩芝,你就坐呢個位啦!」
「我屌!!!」
sorry呀 我平時唔講粗口嫁
但望見眼前呢一件龐然巨物 我真係除左屌之外比唔到其他反應
我意思係言語上嗰隻眼
「呯,嘰嘰嘰嘰」心
「個肥閪個躉點解可以有陣鹹魚炸雞味 仲要重撚到仆街」
「咦唔係喎 聞真啲仲有重芝士味添」
「屌 咪郁啦死肥閪」
「你再郁我頂唔撚順架啦」
「嘰嘰嘰嘰,呯」
肥芝張櫈(2013-2016)

第一次寫,希望大家唔好屌咁大力

一個肥芝可以作到幾多故
原來係4B
一陣再寫小馬
我係訓導老師朱sir
你地應該好討厭我做咩拆散小馬同張六常 唉 其實我又邊想啊
佢地讀書幾好咪扮見唔到囉
但係嗰個死肥婆真係唔惹得
上次佢啲功課有屎味 哇屌痴線喺屎坑做功課 我咪叫佢留低傾傾 叫佢喺一個合適嘅地方做功課 例如我都會喺書房做野 點知佢條八婆突然喊 佢話:「你成日視姦我 我都已經啞忍 估唔到你條教畜竟然諗住叫我去你屋企 死變態 !!」
成個教員室望住我 男同事用驚嚇又讚佩嘅眼神望住我 呢件事我解釋左成年先冇俾人歧視
一陣間我唔拆散小馬同張六常 佢又周圍同人講我因為呢件事懷恨在心
唉~佢幾時先畢業 不過我諗佢應該升唔到班喇 又蠢又懶 淨係識食訓痾

劣作勿屌
留名
仲未出文 有拖拍大哂呀
仲未出文 有拖拍大哂呀

係呀
對唔住囉
仲未出文 有拖拍大哂呀

係呀
對唔住囉

對唔住大撚哂呀
我叫肥芝代替月亮黎"程"fuck 你嫁
大佬快d 出文啦
文呢
我要睇肥芝仆街
有冇俾肥芝著爛既vian pe褲外傳
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞