張敬軒 HINS (9) 演唱會 1st plug 單曲《缺》

1001 回覆
74 Like 3 Dislike
靜係翻唱歌既,有後來我就滿足
後來、聽說愛情回來過、為何他會離開你、依然、至少還有你、深藍、失樂園、獅子山下、等、女皇
呢堆真係正 但堆老野歌
想要埋值得

佢好似好鐘意哭呢首歌

盲粉真係可怕
我唔信班友真心想聽軒仔唱6, 70年代d不知明歌曲

btw 就快爆post
演唱會名係張敬軒 Hinsideout 演唱會 定係 Hinsideout 張敬軒 演唱會
張敬軒 Hinsideout 演唱會
Hinsideout 張敬軒 演唱會
抽筋啊對眼
我反而想知改呢個名有咩特別意思?
有咁舊唱咁舊啦梗係
pixar電影 inside out 玩轉腦朋友
雖然而家先用呢個名有d過氣 但個概念唔錯
見佢ig hashtag左#阿燥 唔知到時個演唱會係咪分5 part
盲粉真係可怕
我唔信班友真心想聽軒仔唱6, 70年代d不知明歌曲

btw 就快爆post
演唱會名係張敬軒 Hinsideout 演唱會 定係 Hinsideout 張敬軒 演唱會
張敬軒 Hinsideout 演唱會
Hinsideout 張敬軒 演唱會
我反而想知改呢個名有咩特別意思?

唔同人格掛 同inside out一樣
golando/火爆小甜甜/情緒病既佢 係佢唔同人格
笑死 勁快手

抽筋啊對眼

post埋你地皇上個gif都有負評
你地想點呀
屌你地連登班撚樣,軒仔為左承傳廣東歌用心良苦
唱啼笑因緣、劉家昌既歌咁好聽你地都唔識寶
係咪要俾埋個rundown你班人過目至得
難得軒仔強勢回歸,你班人唔領情不特止,仲係度阿之阿jor?
無人逼你去睇演唱會,你地唔配做張敬軒fans

流行歌曲50年紅館版
如果張軒上流行經典50年會唱咩歌?
有咁舊唱咁舊啦梗係

今夜↑ ↑↑不回↓ 家~~~~~~~

Testing
直覺會唱陳百強/哥哥
現實應該係蔡琴/鄧麗君

抽筋啊對眼
笑死 勁快手

你們這樣真的好嗎?網上匿名留言就不需要負責任嗎?
嘩 屌你 每秒都有人mon post負皮
[6月/ 2018] 張敬軒 HinSIDEOUT 演唱會
https://lihkg.com/thread/572619/page/1?ref=web

演唱會post

btw 呢個post唔好爆住 開唔切新post
唔知用咩topic好

抽筋啊對眼
笑死 勁快手

你們這樣真的好嗎?網上匿名留言就不需要負責任嗎?

btw 呢個post唔好爆住 開唔切新post
唔知用咩topic好

跟返格式唔好咩
張敬軒 HINS (10) 6月Hinside out 演唱會
張敬軒 HINS (10) 屌你負皮夠未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞