張敬軒 HINS (9) 演唱會 1st plug 單曲《缺》

1001 回覆
74 Like 3 Dislike
唱劉家昌年代嗰啲 尋晚 search 到

劉家昌年代有咩例子??
https://www.youtube.com/watch?v=B1Xsq9FtHGA
2010劉家昌封mic演唱會 張敬軒 小雨打在我身上+煙雨斜陽等組曲
演唱會 要建行信用卡 先有優先預訂
問下姐
雖然我覺得佢今次3場都未必爆到
佢唱人地歌受歡迎過自己歌喎
咁可能到最後街客仲多過fans
最初冇咩消息嗰時係諗要睇幾場,
知道佢話主要唱其他人嘅歌時候,
我係諗到底仲去唔去睇好

到時一班uncle auntie坐前排聽佢唱老餅歌
唱劉家昌年代嗰啲 尋晚 search 到

劉家昌年代有咩例子??
https://www.youtube.com/watch?v=B1Xsq9FtHGA
2010劉家昌封mic演唱會 張敬軒 小雨打在我身上+煙雨斜陽等組曲

wadiu
劉家昌我最多識一簾幽夢 同 在雨中
未打開幅圖已經估到係舊歡如夢
屌到爆post
試問邊個會有建行卡呀
唔好再冷門啲
等公開算啦,要張支那卡先有優先
用冷門卡都算,
到咗2018年都淨係得電話訂飛
想要渣手位
佢話因為佢第一份見嘅工係建行
靜係翻唱歌既,有後來我就滿足
後來、聽說愛情回來過、為何他會離開你、依然、至少還有你、深藍、失樂園、獅子山下、等、女皇
其實而家有歌list未
知唔知幾時公售
呢堆真係正 但堆老野歌
我好中意佢架😘
想入gp 一齊去佢演唱會
絲打
屌你地連登班撚樣,軒仔為左承傳廣東歌用心良苦
唱啼笑因緣、劉家昌既歌咁好聽你地都唔識寶
係咪要俾埋個rundown你班人過目至得
難得軒仔強勢回歸,你班人唔領情不特止,仲係度阿之阿jor?
無人逼你去睇演唱會,你地唔配做張敬軒fans

流行歌曲50年紅館版
如果張軒上流行經典50年會唱咩歌?
我好中意佢架😘
想入gp 一齊去佢演唱會
絲打

呢度由高登開始都冇grp
而家咁樣好趕客
幾時好似lip咁正正常常開自己演唱會
想要埋值得
靜係翻唱歌既,有後來我就滿足
後來、聽說愛情回來過、為何他會離開你、依然、至少還有你、深藍、失樂園、獅子山下、等、女皇
呢堆真係正 但堆老野歌

呢啲就啱
翻唱憶蓮個show j左冇限次
以前佢自彈自唱憶蓮首願 好型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞