張敬軒 HINS (9) 演唱會 1st plug 單曲《缺》

1001 回覆
74 Like 3 Dislike
溺愛,失戀有獎
1st plug春秋
2nd plug茶想曲
3rd plug(903)詩郵寄
3rd plug(997/rthk)襯
4th plug 高八度(第二版)
同意樓上巴打講No.Eleven真係冇乜人識
球記嗰陣plug埋啲冇MV嘅歌
攝氏零度有MV反而冇plug?
正想講呢首
但係春秋呢又冇拍mv喎
無錯 春秋唔係演唱會撚有人識咩
做過主打唔係問題
最大問題係有部分主打少唱/未唱過live,有d真係sidetrack既歌多fans鍾意但又唔唱live

四大嗰期tvb同環球都好撚on9
認真 環球依家公司真係曬左佢
咁多首好歌都唔谷紅佢
春秋,襯依D歌傳唱度咁高
跟住溫馨提示,塵埃落定又係HEA推
完全曬哂d歌 轉公司真係非常正確
轉公司係最正確既事
但轉去蛋
蛋記其實好架
咁多fd係果度
玩都玩得開心d啦
加上蛋記宣傳係勁既
你見佢一轉公司 青春常駐個勢勁到 一轉就有拿到男歌手
同埋2014演唱會 蛋記肯比佢既演唱會 前排朋友賣580 山頂朋友260
比著環球果陣真係差好多 同埋蛋記肯放錢比佢拍mv,比假佢旅行,讀書
講起環球啲MV…唔好提喇
其實佢同首歌都係因為演唱會先彈返起
待遇係幾好,但間野黑底
嗰陣好多人知佢轉去嗰度都屌一聲
青春常駐都係天時地利人和兩大童年回憶icon獻聲上陣,關蛋記乜事
蛋記剩係拍咗個唔貼題嘅MV
Morph蛋記派台咪一樣柒,遲遲冇2nd plug,演唱會後返撻青春常駐,搞到5月到12月都係宣傳同一首歌
會唔會快左少少呢你
已經睇完先放上黎
除左黑底之外,間公司入面啲人係幾有人情味
成班好似兄弟姊妹咁玩得埋,呢樣野真係無幾可係其他公司見到

其他宣傳個啲就唔駛再講啦,一打 都嫌少
睇完諗住開心些牙,俾你快我一步
Share咁快
https://youtu.be/4T1uQVoIZRo
https://youtu.be/BlKI1be6G5M
軒仔又係時候同大家拜個早年
真係print咗走數list 但係張佢張list唔update world
未click入去之前好興奮
睇左陣屌左聲
但最尾 3月係咪真係有碟
又走數個list咪再長啲
駁唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞