Star Wars:The Last Jedi 討論區 (6)

316 回覆
6 Like 7 Dislike
welcome to the dark side ~~~

仲等緊official obiwan movie
公佈係Rian拍
不了
破舊立新
Obi-wan唔講hello there/用low-ground打人/用blaster唔用光劍
but unexpected
U are a bold one
hello there
其實我想知, 有冇人覺得呢套 SW8 好正?
正嘅地方晌邊??
plot twist 既野你識咩呀
其實真係情義結
如果以睇其他戲嘅睇法去睇 未必好鍾意
不過佢係star wars 所以一定會入場

近年真係得 Rogue One某啲場面令我好有深刻印象

我覺得佢其中一樣做得好 係trailer唔會劇透
入到場劇情會有驚喜

講到劇情合唔合理個啲⋯⋯唔評論喇
由佢啦 寄望下一個 3部曲
中呀 佢最正就係驚喜層出不窮

Snoke 上一集之後啲人估咗好耐佢係乜水
點知就俾Kylo Ren秒殺

Rey老豆老母係邊個
我戲中途都估佢同Ben Solo係咪兩兄妹
結果係nobody nobody

Luke咁就死咗

公主真人rip咗
點知戲入面仲可以繼續

話說Rey忽然變得咁好打
令我諗起零零發俾電電中之後就識出天外飛仙
唔記得講
就係Knight of Ren以為今集會出一隊兵出嚟
結果又係冇 真係好驚喜

話說下集會唔會出Ben Solo 帶走個d 師兄弟?
班師兄弟好可能就係knights of ren
但都係唔好估喇 盞又俾佢撚鳩
總之就瘋狂扭橋 估你唔到呀
plot twist 既野你識咩呀
中呀 佢最正就係驚喜層出不窮

Snoke 上一集之後啲人估咗好耐佢係乜水
點知就俾Kylo Ren秒殺

Rey老豆老母係邊個
我戲中途都估佢同Ben Solo係咪兩兄妹
結果係nobody nobody

Luke咁就死咗

公主真人rip咗
點知戲入面仲可以繼續

話說Rey忽然變得咁好打
令我諗起零零發俾電電中之後就識出天外飛仙
唔記得講
就係Knight of Ren以為今集會出一隊兵出嚟
結果又係冇 真係好驚喜

話說下集會唔會出Ben Solo 帶走個d 師兄弟?
班師兄弟好可能就係knights of ren
但都係唔好估喇 盞又俾佢撚鳩
總之就瘋狂扭橋 估你唔到呀

而家三條線 Ben vs Rey, Purple Hair vs Poe, World vs Rose
Rian都舞唔掂, 仲想佢搞Knight of Ren
Rian 無視左Knight of Ren, 可以話係件好事
如果今集出KOR
分分鐘RIAN JOHNSON THE UNWISE會咩背景都唔交代 直接殺左佢地
所以都係嗰句 留返下集講
屌,點解會換導演?
上一集唔收得咩?
印象中都冇咁衰
今集呢條撚樣都可以開多3集!?
睇完好嬲
整衰晒之前啲經典
以為Rey喺skywalker family先會有咁強force
又唔係 但又浪費咁多時間去鋪伏線咁埋交代 入咗黑洞個到搞咗勁耐 咁即係點?Rey喺come from nobody嘅新New Hope?
Finn直頭唔知做乜鳩,有無人知Rose同Finn 係咪新一條線黎?
今集啲嘢唔知下集又會唔會調走晒 一陣又完全唔關事
一齊入Dark Side
呢個係exile撚
Join me, together we rule the galaxy as haters and fans
Knights of Ren 已經胎死腹中
上集係睇完都係講兩句似EP4
但係果時我記得成個post係到估勁多野
估到估到post6定7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞